katılıyorumLeague of Legends Master Şuan aktifsizlikten diamond 1 e kadar düştü. ustalık ifadesi vardır.
Çekiliş süresi 10 Gün Hesap smurf fresh acc hero ile kostüm pek beklemeyin 2 adet adc kostümü vardır pugmaw 2 adet renk paketi açıktır. Çekiliş yapmamın Sebebi şu şekilde : hesabı satamıyorum 120 ye bile alıcısı çıkmıyor malesef aktifsizlikten düşücek oynamadıgım için solo q kasıyorum şuanda bu hesabıda siz değerli kardeşlerim abilerime çekiliş niyetiyle vermek istedim şimdiden çıkan kişiye hayırlı uğurlu olsun.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler -
- 1 Kere Katılıyorum Yazmak. ( Spam atmayın )
- Bu konuyu beğenmek.
Kriterleri yapmayanlar çekiliş sonucunda bakılıcaktır yapmadıysa çekiliş tekrarlanacaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çekiliş Başlangıç Tarihi : 1.05.2020
Çekiliş Bitiş Tarihi : 9.05.2020
Çekiliş 10 Gün sürücektir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çekilişte Verilecek Hesap
Ekli dosyayı görüntüle 40040
Hesabın Özelliklerini üsttede belirttim hero adc herolarından başka hero yok hesap fresh bir hesap mastera kadar gördü aktifsizlikten düştü.
Şimdiden Katılan Herkese Başarılar Dilerim.