Belli ki bir sey bildigin yok. Bos yorum yapma.Yani gerçekten zekanıza hayranım şu formun yaş ortalamasını çok düşürüyorsunuz.
Yanlis bilgi.Dostum sana kısaca özet geçeyim, Riot Games üzerinden herhangi bir kullanıcıyı dava edemezsin, oyunun Hüküm ve Koşullarında oyun üzerinde oluşabilecek sosyal sorumluluk ve dava için kullanılmayacağı yer alır (SS Hüküm ve koşullar olarak geçer) yani LoL üzerinden hiçbir oyuncuyu dava edemezsin, dava etmekten kastım şu suç duyursunda bulunabilirsin, ama savcılık tarafından takipsizlikle düşürülür, verdiğin matrah paraları dahil olmak üzere boşa gider, çünkü Riot Games kuruluşunda ve temelinde Sosyal Ağ değildir, bu dediğin sadece sosyal ağlar üzerinden geçerli. İyi forumlar
kanka aslında vermek zorunda değil ama kendileri uğraşmamak adına verirler ve veriyorlarda ayrıca direkt oyun içinde senin .... yazarsan şahısa edilen bir küfür olmadığı için dava sonuçlanmaz diye biliyorum direkt adama küfür edersen misal voli senin..... yazarsan o zaman dava açabiliyor diye biliyorum en azından bir arkadaşım öyle söylemişti oyundan tanıştığım sözde avukat abiRiot KVKK geregi bilgilerini vermez mi ?Saka mi yapiyorsun. Adam avukata verse buna dava acsa savcilik Riot Games ile iletisime geciyor suclunun IP adresi vs herseyi vermek zorunda Riot nasil vermiyor?
Ingilizce klavye ile yazdigim icin olabilir mi acabasenin de Türkçe bilmediğin kesin ve net, üstelik yaşın küçük gibi yazış tarzından belli, savcılıkta hiçbir şekilde emsali olan bir oyun davası yok bugüne kadar. Zamanında Metin2 buna dahil olmak üzere, oyun şirketleri dava emsali oluşturmaz. Mesleğim gereği yorum yapıyorum bilgim olmadığı ve tecrübem olmadığı birşeye yorum yapmam, ilk önce Türkçe öğren, şey nasıl yazılır onu öğren ondan sonra insanlara yorum yap. Evine bile polis gelir falan yazıp, backgrounda SSL valorant source ***** koymuşsun gerçekten komiksin, uza.