League of Legends üzerinden küfüre dava açmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hiç bir hakim savcı lolde küfür etmiş diye uğraşmaz kanka max 2k küfür tazminatı ödersin o da hiçbir şey

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum sana kısaca özet geçeyim, Riot Games üzerinden herhangi bir kullanıcıyı dava edemezsin, oyunun Hüküm ve Koşullarında oyun üzerinde oluşabilecek sosyal sorumluluk ve dava için kullanılmayacağı yer alır (SS Hüküm ve koşullar olarak geçer) yani LoL üzerinden hiçbir oyuncuyu dava edemezsin, dava etmekten kastım şu suç duyursunda bulunabilirsin, ama savcılık tarafından takipsizlikle düşürülür, verdiğin matrah paraları dahil olmak üzere boşa gider, çünkü Riot Games kuruluşunda ve temelinde Sosyal Ağ değildir, bu dediğin sadece sosyal ağlar üzerinden geçerli. İyi forumlar
Yanlis bilgi.

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
senin de Türkçe bilmediğin kesin ve net, üstelik yaşın küçük gibi yazış tarzından belli, savcılıkta hiçbir şekilde emsali olan bir oyun davası yok bugüne kadar. Zamanında Metin2 buna dahil olmak üzere, oyun şirketleri dava emsali oluşturmaz. Mesleğim gereği yorum yapıyorum bilgim olmadığı ve tecrübem olmadığı birşeye yorum yapmam, ilk önce Türkçe öğren, şey nasıl yazılır onu öğren ondan sonra insanlara yorum yap. Evine bile polis gelir falan yazıp, backgrounda SSL valorant source ***** koymuşsun gerçekten komiksin, uza.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dava açsan bile küfür eden kişi tespit edilemez gibime geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
video veya ss varsa riot ile iletişime geçip riot u ikna ederse ki riot bu konularda direk bilgilerini veriyor diye biliyorum savcılığa gidip suç duyurusunda buluna bilir yada polisler ile iletişime geçer vb
NOT: ama türkiyede bu süreç aşırı uzuyor

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Riot KVKK geregi bilgilerini vermez mi ? :D Saka mi yapiyorsun. Adam avukata verse buna dava acsa savcilik Riot Games ile iletisime geciyor suclunun IP adresi vs herseyi vermek zorunda Riot nasil vermiyor?
kanka aslında vermek zorunda değil ama kendileri uğraşmamak adına verirler ve veriyorlarda ayrıca direkt oyun içinde senin .... yazarsan şahısa edilen bir küfür olmadığı için dava sonuçlanmaz diye biliyorum direkt adama küfür edersen misal voli senin..... yazarsan o zaman dava açabiliyor diye biliyorum en azından bir arkadaşım öyle söylemişti oyundan tanıştığım sözde avukat abi :D

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
senin de Türkçe bilmediğin kesin ve net, üstelik yaşın küçük gibi yazış tarzından belli, savcılıkta hiçbir şekilde emsali olan bir oyun davası yok bugüne kadar. Zamanında Metin2 buna dahil olmak üzere, oyun şirketleri dava emsali oluşturmaz. Mesleğim gereği yorum yapıyorum bilgim olmadığı ve tecrübem olmadığı birşeye yorum yapmam, ilk önce Türkçe öğren, şey nasıl yazılır onu öğren ondan sonra insanlara yorum yap. Evine bile polis gelir falan yazıp, backgrounda SSL valorant source ***** koymuşsun gerçekten komiksin, uza.
Ingilizce klavye ile yazdigim icin olabilir mi acaba :D Ne kadar cahilsin sen ya. Klavyemde turkce karakter yok. Onu da gectim konumuzun Turkce ile ne alakasi var :D

Konuya gelirsek senin hicbir meslegin vs yok. Birseyden anladigin da yok. Daha once bu sekilde oyun icinde kufur edip konu mahkemeye tasininca ceza yiyen insanlar da var.

Background SSL ? Ne dedigini anliyamadim burada. Valorant source derken ??? Imzamdaki SS den bahsediyorsan Valorant ile alakasi yok onun.Lolun encrypted regionu. Yine birseyden anladigin yok. Sus en iyisi daha fazla rezil olma.

Edit: C# ile nasil oyun hilesi kodlarim diye soran bir adama Javascript ogren yazmissin. Sus bence daha fazla konusma...

vMH4evp.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
riot destekten bence en net bilgiye sahip olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka dava konusunda açanlar oluyor riot gamesi davana dahil edince halloluyor ikinci olarakta panel muhabbetleri var ben pek anlamıyorum da bi şekilde infonu buluyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok uğraştırır ama evet açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Evet, Türkiye'de League of Legends veya herhangi bir online platformda edilen küfür veya hakaret durumunda, hukuki işlem başlatmak mümkün olabilir. Ancak, tam anlamıyla nasıl bir süreç izlemeniz gerektiği ve sonuçların ne olabileceği için bir avukattan hukuki danışmanlık almanız önemlidir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
insanlar stres atmak için oyuna giriyorlar o sebepten dolayı fazla takmamak lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fotoğrafları siber güvenliğe iletirsen tabikide böyle bir şey mümkün. ama bir şey çıkacağını düşünmüyorum sonuçta bir cumhurbaşkanı kızı/oğlu değiliz hiçbirimiz

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yorumlara bakinca korktum bidaha kufur etmeyelim en iyisi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...