league of legends ve hile kullanımı için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arakdaşlar bir çok heroyu denedım fakat bazen doge atmıyor yada mesela ail durumlarda zonya basömasını sıtıyorum ayarlıoyorum basmıor veya bazen co ksaçma ultı atıor istedoıgımde sıçrayla bıle doge atmasını sıtıorum bunları ayarlıyorum ama olmuyor bazen cok sakat işler yapıyor onun için bunun bır kıllanum kılavıuzu varmıdır ben turkçeleştırdım ama cogu kelımeler gene ıngılzıce yardım edebılecek kımse varmı teşekkur ederım

Wyd

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I recommend learning to play, or cheating, it's not all for you. Take it easy on script and be happy

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vayne al tüm skilleri dodgeliyor q ile her türlü oyunu taşırsın.zhonyayı falan elinle basmanı öneriyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanky bak script dodge atacağında en kısa yolu seçer o yüzden karakter titriyor oyunda titrediği içinde mal mal şeyler yapması gayet doğal o yüzden adc veya mobilitesi yüksek champlar oynamanı tavsiye derim yasuo olsun vayne olsun kalista luci falan olsun bu tarz heroları oynamanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lazy Sharp var ama onda da ban ihtimali var kardşeim birde bilgisayarına ban atıyo bilgisayarından hangi hesaba girersen o banlanıyo diye biliyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lazy Sharp var ama onda da ban ihtimali var kardşeim birde bilgisayarına ban atıyo bilgisayarından hangi hesaba girersen o banlanıyo diye biliyorum
kanka her girdiğin hesaptan atmıyor yanlışın var hwid ban sistemi yok riot da sc yi hangi hesap da açarsan onda ban yersin

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zhonya bastırabilirsin otomatik ayarı var yüzde kaç can altına düşünce diye bir seçenekle ama önermiyorum çok saçma pozisyonlarda zhonya bastığı oluyor. Sıçrayla dodge atması içinde use spell diye diye bir yer varda oradan ayarı action ve extreme yaparsan istediğin şekilde flash atarak dodgeleyecek.

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bilmediğiniz konular hakkında fikir öne sürüp insanları şaşırtmayın arkadaşlar öyle bişeyi daha ilk defa senden duyuyorum

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Zhonyayı otomatiğe alma örneğin karşıdaki adam tutuştur atar ama fight bitmiştir gider kule altında base atarken ayarladığın cana düştüğü için zhonya basar

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile ztn karaktere göre yerşeyi yapıyo sen hile aç oynamana bak başka yapabilceğin bişi yok

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arakdaşlar bir çok heroyu denedım fakat bazen doge atmıyor yada mesela ail durumlarda zonya basömasını sıtıyorum ayarlıoyorum basmıor veya bazen co ksaçma ultı atıor istedoıgımde sıçrayla bıle doge atmasını sıtıorum bunları ayarlıyorum ama olmuyor bazen cok sakat işler yapıyor onun için bunun bır kıllanum kılavıuzu varmıdır ben turkçeleştırdım ama cogu kelımeler gene ıngılzıce yardım edebılecek kımse varmı teşekkur ederım
https://memoryhackers.org/konular/l...lari-ve-turkceleri.85393/page-43#post-1798768 dostum burdaki konudan bakabilrsin bazıları cevrılmıs şekilde var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar. Önceden joduska nın leaguesharp scriptini kullanırdım. Sonra bıraktım . O sitese kapanmış. Davalık olmuşlar falan. Evade programı bana sorarsanız asıl ban yeme sebebidir. Çünkü karakter birçok skilli dodgelarken titrer. En iyisi yani ben öyle yapardım. Evade i aktif yapıp dodge yapmasını kapatmak. Elle dodge yapmak daha mantıklı.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum Xerath Oyna Bence Dodge Kullanma Gereksiz Otomatik Spell Kullanmasınıda Kapat İstemediğin Zamanlarda Atabilir. Mesela Morgana R Attığın Zaman Anında Basıyor Bence Çok Kötü .

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Vayne ile çok belli edersin bence xerath al

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ez ez. 2 minyon arası q sallıyo ne olduğunu anlamıyo adamlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bunu nasıl halledceğiz bilen varsa yazabilir mi Adc Main bana yazarmsıın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...