Onaylı Üye
kanka her girdiğin hesaptan atmıyor yanlışın var hwid ban sistemi yok riot da sc yi hangi hesap da açarsan onda ban yersinLazy Sharp var ama onda da ban ihtimali var kardşeim birde bilgisayarına ban atıyo bilgisayarından hangi hesaba girersen o banlanıyo diye biliyorum
bilmediğiniz konular hakkında fikir öne sürüp insanları şaşırtmayın arkadaşlar öyle bişeyi daha ilk defa senden duyuyorumLazy Sharp var ama onda da ban ihtimali var kardşeim birde bilgisayarına ban atıyo bilgisayarından hangi hesaba girersen o banlanıyo diye biliyorum
https://memoryhackers.org/konular/l...lari-ve-turkceleri.85393/page-43#post-1798768 dostum burdaki konudan bakabilrsin bazıları cevrılmıs şekilde vararakdaşlar bir çok heroyu denedım fakat bazen doge atmıyor yada mesela ail durumlarda zonya basömasını sıtıyorum ayarlıoyorum basmıor veya bazen co ksaçma ultı atıor istedoıgımde sıçrayla bıle doge atmasını sıtıorum bunları ayarlıyorum ama olmuyor bazen cok sakat işler yapıyor onun için bunun bır kıllanum kılavıuzu varmıdır ben turkçeleştırdım ama cogu kelımeler gene ıngılzıce yardım edebılecek kımse varmı teşekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?