- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #2,041
Büyük ihtimalle evet biz test aşamısındayken problem yoktupyke q menzilde olsa bile erken bırakıyor ucunda falan kalıyor adamın script sorunu herhalde
Zaten ayarlı tüm her şeyi config'inbeyler bana ayar verebilcek varmı ben arayüzden gram anlamadım oto vuruş nerde oto dodge oto combo felan nerde hangi tuş hiçbişe anlamadım
F1Hocam menü tuşu nedir ?
Her update geldiğinde değil önemli güncelleştirmeler geldiğinde yapıyorum zaten bir 101. sayfaya giderseniz göreceksiniz neler geldiğiniknk her lol update attığında scriptne configine ne update geliyor anlatabilir misin
yardımcı olabilir misin ?Fazlasıyla iyi kesinlikle kullanın
Script'i inject edemediğiniz için kullanamıyorsunuz haliyle de onaylı üye olmadığınız için deneyemezsinizadc main kanka ben şimdi configi indirdim c deki wsreborna attım nasıl çalıştırcam program varmı yoksa atınca oyuna girince oto mu oluyor ha bide 50 yorum atamadığım için mi kullanamıyorum
yeni gelen evade hakkında biraz bilgilendireyim sizi ona göre daha iyi anlayacağız birbirimizi şimdi yeni gelen evade güncellemesinde script'te ne zaman space basıp basmayacağınızı bilmeniz gerekiyor eğer bu kombinasyonu tutturursanız perfect bir şekilde hem dodge atacaksınız hem de karşı rakibi kesebileceksiniz diğer türlü space tuşunun zamanlamasını tutturamazsanız sizin dediğiniz olaya dönüyor fazla dodge atmıyor demişsiniz burada tamamen iş siz de bitiyor zamanlamayı ayarlamanız gerekiyor oynaya oynaya alışacaksınız config ile birlikte zaten evade ayarları olabilecek max şekilde yapıldı bayağı iyi diyebilirim alıştıktan sonraEvade ayarı değişti sanırım önceden full yeşil oluyordu space basınca şimdi space tuşuna basınca sarı oluyor ?
ne zaman space basacağız veya spacei bırakacağız o konuda yardımcı olabilir misin bence önceden daha iyi gibiydide bilemem gerçi tam alisamadim suan ondan büyük ihtimalleyeni gelen evade hakkında biraz bilgilendireyim sizi ona göre daha iyi anlayacağız birbirimizi şimdi yeni gelen evade güncellemesinde script'te ne zaman space basıp basmayacağınızı bilmeniz gerekiyor eğer bu kombinasyonu tutturursanız perfect bir şekilde hem dodge atacaksınız hem de karşı rakibi kesebileceksiniz diğer türlü space tuşunun zamanlamasını tutturamazsanız sizin dediğiniz olaya dönüyor fazla dodge atmıyor demişsiniz burada tamamen iş siz de bitiyor zamanlamayı ayarlamanız gerekiyor oynaya oynaya alışacaksınız config ile birlikte zaten evade ayarları olabilecek max şekilde yapıldı bayağı iyi diyebilirim alıştıktan sonra
Alışamadığınız için zamanla alışırsınız merak etmeyinne zaman space basacağız veya spacei bırakacağız o konuda yardımcı olabilir misin bence önceden daha iyi gibiydide bilemem gerçi tam alisamadim suan ondan büyük ihtimalle
Teşekkür ederimmükemmel config bro ellerine sağlık
Teşekkür ederim keke iyi kullanımlar dilerimEline emeğine sağlık keke harbi sağlam config olmuş.
bazı karakterlere ayar yapıldı, biz onları kovalarken skillini dodgelayacagiz diye rakip kacmasin diye. bir de sarı olmasının olayı dodge only dangerous olayı, combo atarken her seyi dodgelarken hasardan kısabiliyor, script kafayi yiyebiliyor. evade menusunden space bastıgında hangi skilleri dodgelamadigina bakabilirsin.ne zaman space basacağız veya spacei bırakacağız o konuda yardımcı olabilir misin bence önceden daha iyi gibiydide bilemem gerçi tam alisamadim suan ondan büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?