League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
can you help bro for example annie ult is in extreme danger but when she ult my character does not flash even tho i have flash in cooldown anyone help?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bazen şifa basmıyor varusun qsunu dodgelemekte sıkıntı yaşıyor, velkoz q su aynı zamanda xerath'ın q larında dodgeleme sıkıntısı yaşadım ayarlar açık ve high da olsa bile bunları yedi coğu zaman ezrealda kaisada ultiyi kullanamadım acaba benden yana mı bir sorun ayar eksik

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
thank you so much i really do need this i haven't use this script for a long time so this is very useful, thank you so much!!!

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Holy moly! I didn't know config files could be so useful. I tested it on a couple of matches, and it works perfectly, way better than my personal config. Thank you so much for this extremely detailed guide and the config you provided.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bazen şifa basmıyor varusun qsunu dodgelemekte sıkıntı yaşıyor, velkoz q su aynı zamanda xerath'ın q larında dodgeleme sıkıntısı yaşadım ayarlar açık ve high da olsa bile bunları yedi coğu zaman ezrealda kaisada ultiyi kullanamadım acaba benden yana mı bir sorun ayar eksik
Heal kapalı olabilir activator'den kontrol ederseniz sorun olmayacaktır vel'koz q su her zaman problemli olduğu için her zaman dodge'lamıyor xerath q larını ezreal'da kai'sa da ulti seçeneği kapalı manuel atmanız gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
reis baya iyi config kendimde kullanıyorum eline emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
But I haven't met the requirements yet, and if I could use WSReborn script I would definitely give it a try.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...