League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Her güncellemede siteden configi tekrar yükleyip C deki dosyaya atmam lazım mı acaba

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ye updated

Yani son config'i paylaşmadan önce özel'de arkadaşım ile naut q sunu denedik dodge'luyor mu diye bir ayar yapmıştık çünkü bir problem de yoktu atıyordu dodge sorunsuz senden ricam evade ayarında dangerous spells tuşları var onları space tuşundan başka kullanmadığın bir tuşa atayıp tekrar denemendir bir de öyle dene bakalım
dangerousu tamamen hiç kullanmadıgım tuşlara atadım 2 sinide dodgeliyor çoğu zaman teşekkürler fakat dangerous açıkken şu skilli canım fulken bile dodgele diye nereden seçebilirim mesela dangerous açıkken bir xearth kovalıyorum w sini dodgelesin çünkü slow atıyor ama q sunu dodgelemesin mantığında nasıl açabilirim onu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Her güncellemede siteden configi tekrar yükleyip C deki dosyaya atmam lazım mı acaba
Evet ben güncellendiğinde zaten size haber veriyorum not olarak yazıyorum yani merak etmeyin
dangerousu tamamen hiç kullanmadıgım tuşlara atadım 2 sinide dodgeliyor çoğu zaman teşekkürler fakat dangerous açıkken şu skilli canım fulken bile dodgele diye nereden seçebilirim mesela dangerous açıkken bir xearth kovalıyorum w sini dodgelesin çünkü slow atıyor ama q sunu dodgelemesin mantığında nasıl açabilirim onu
Rica ederim o dediğiniz ayarı biz zaten yaptık sizin için yeni gelen evade'i karşının belirli bir canına göre ayarladık bu sayede o candayken biz rakibin skillshot'larını dodge'lamıyoruz ayarlı yani
Rakiplerin skill sürelerini göremiyor muyuz ?
Görebiliyorsunuz rakibin can barının altında yer alıyor cd tracker

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka configi nereye atmam gerekıyor yardımcı olurmusun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Anasayfa'da en altında yer alıyor kurulumu config ile banın bir alakası yok
bulamadım senıde ugrastıyorum kusura bakma ama sc nın formuna gırıyorum en assagıda vıdeo var vıdeoda oldugu gıbı yaptım ancak bılgısayarımda bır yerde kurulu degıl ıste

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bulamadım senıde ugrastıyorum kusura bakma ama sc nın formuna gırıyorum en assagıda vıdeo var vıdeoda oldugu gıbı yaptım ancak bılgısayarımda bır yerde kurulu degıl ıste
Config Kurulumu
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eline sağlık hocam yeni karakteri güzel oynuyor

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka ireliam en iyisi diyorsunda oyunun başından sonuna kadar toplasan 4 e tutmustur e ayarını düzeltirsen sevinirim.

Mein Kuzi hat immer eine 9mm
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
üff knk config ayari cok güzel! ellerine saglik

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
nidale eklenmez mi be
Desteklenmiyor
üff knk config ayari cok güzel! ellerine saglik
Teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim
Kanka ireliam en iyisi diyorsunda oyunun başından sonuna kadar toplasan 4 e tutmustur e ayarını düzeltirsen sevinirim.
Biz irelia'da herhangi bir problem yaşamadık şu an başkaları da deniyor zaten oyunda ve keza biz de üst üste birkaç taneden fazla maç attık genel itibari ile tutturuyor ve ayrıca karşıda ki adam da script olabilir unutma lütfen bunları değerlendirip göz önünde bulundurmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...