League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
reccomend any good adc to solo queue/carry with?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam ilk önce eline sağlık sormak istediğim şey ise başlığın yanında ki tarihi sürekli güncelliyorsun acaba config de değişiklik yapıp güncellediğin için mi eğer öyleyse config değişiklik notlarını paylaşabilirsen sevinirim sürekli tarihi güncellendiği için girip bakıyorum bir değişiklik var mı diye

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam ilk önce eline sağlık sormak istediğim şey ise başlığın yanında ki tarihi sürekli güncelliyorsun acaba config de değişiklik yapıp güncellediğin için mi eğer öyleyse config değişiklik notlarını paylaşabilirsen sevinirim sürekli tarihi güncellendiği için girip bakıyorum bir değişiklik var mı diye
Şu an config olabileceği en güncel şekilde tarih olarak güncel olduğunu belirtmek için yapıyorum öyle zaten güncelleme gelince duyuru geçiyorum merak etme

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Knaka jarvan F değil bence ya en az a olması lazım iyi oynatıyor

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Denemeden bile güzel olduğunu kanıtlayabilmişsin helal olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
@Adc Main şampiyon Nilah'ı komboda E becerisini kullanabilmesi için yapılandırabilir misin? Yapılandırmanızı kullanıyorum ve çok iyi, (Karthus'u oynadım ve mükemmel, ayrıca oyunu 25'ten fazla öldürmeyle yükledim, bu yüzden küçük bir sorun yaşadım çünkü şampiyonun bile beceri menzilinde olduğu zamanlar vardı. Düşman yanımdayken bile Q kullanmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
cidden eline emeğine sağlık, direk oynamak istediğim şampiyonlara göre bir config

Donator
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Güzel kurulum, burada test edeceğim, teşekkürler dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim c'de wsreborn adında klasör gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz, şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kendim zaten dia yım euw de legit oynayarak challenger a kasmak istiyorum onun için bi config var mı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1 aydır girmiyordum oyuna. Sen eğer ki uğraşmışsan en iyisini yapmışsındır bundan şüphem yok. Eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...