Hocam ilk önce eline sağlık sormak istediğim şey ise başlığın yanında ki tarihi sürekli güncelliyorsun acaba config de değişiklik yapıp güncellediğin için mi eğer öyleyse config değişiklik notlarını paylaşabilirsen sevinirim sürekli tarihi güncellendiği için girip bakıyorum bir değişiklik var mı diye
Hocam ilk önce eline sağlık sormak istediğim şey ise başlığın yanında ki tarihi sürekli güncelliyorsun acaba config de değişiklik yapıp güncellediğin için mi eğer öyleyse config değişiklik notlarını paylaşabilirsen sevinirim sürekli tarihi güncellendiği için girip bakıyorum bir değişiklik var mı diye
Şu an config olabileceği en güncel şekilde tarih olarak güncel olduğunu belirtmek için yapıyorum öyle zaten güncelleme gelince duyuru geçiyorum merak etme
@Adc Main şampiyon Nilah'ı komboda E becerisini kullanabilmesi için yapılandırabilir misin? Yapılandırmanızı kullanıyorum ve çok iyi, (Karthus'u oynadım ve mükemmel, ayrıca oyunu 25'ten fazla öldürmeyle yükledim, bu yüzden küçük bir sorun yaşadım çünkü şampiyonun bile beceri menzilinde olduğu zamanlar vardı. Düşman yanımdayken bile Q kullanmadı.