League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Size League of Legends'ta ADC yapılandırmasını paylaşmak için zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Doğru kurulumu bulmak her zaman kolay değil ama ayrıntılı rehberiniz ve videolarınız gerçekten çok yararlı olacak.

Oyun oynama becerilerimi geliştirmeme çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Bilgi ve deneyiminizi paylaşmaya istekli olmanız gerçekten takdir edilir. Bu yeni yapılandırmayı denemek ve sonuçları kendimle görmek için sabırsızlanıyorum."

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eyvallah kankam teşekkür ederim kalista iyi sekiyo harbi exploit var sanırsam
ilk maçtan kalista ile 22 kil fotoğraf ekleyebilirsem eklerim kalistayı çok çok beğendim ve vayneyi denedim ikiside dereceli maçta bu arada kaymak gibi olmuş gerçekten ellerine sağlık .

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ilk maçtan kalista ile 22 kil fotoğraf ekleyebilirsem eklerim kalistayı çok çok beğendim ve vayneyi denedim ikiside dereceli maçta bu arada kaymak gibi olmuç gerçekten ellerine sağlık .
teşekkür ederim kankam bu tarz deneyip yorumlarının daha fazlasını bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

güzel yapmışsın

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok legit ve sağlam ama banı acma da beraberinde gelirse guzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sc yüzünden valoranttan ban yer miyiz lütfen bilgisi olan biri cevap verebilir mi

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
istersen buradan yaz o zaman cevabı :)
atayım kankam da hayırdır bir problem mi var anlamadım sanki imalı imalı gibi sormuşsun da o yüzden
1674146151997.png

emin miyiz bu konu hakkında vanguard algılayabilir diye düşünüyorum sc yi vanguardı kapatırsam algılar mı bunu merak ediyorum
Hayır yemezsin bu zamana kadar öyle bir şeyle karşılaşmadım.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
2 video hakkında fikrini alıcam kog maw ne kalista kog maw aşırı iyi olmş birini kite atarken imkansızı yapıp diger adama heralde killsteal ayarından dolayı R atıyor bu cok dehşet bişey normal oyunda yapmamanı oneririm cok bariz belli ediyor 2. ise kalistada kite atarken sanki o tarafa adım atmıyorda o tarafa ışınlanıyor gibi bu durum normalmi yada cok anlayan oldumu sc kullandıgını

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
2 video hakkında fikrini alıcam kog maw ne kalista kog maw aşırı iyi olmş birini kite atarken imkansızı yapıp diger adama heralde killsteal ayarından dolayı R atıyor bu cok dehşet bişey normal oyunda yapmamanı oneririm cok bariz belli ediyor 2. ise kalistada kite atarken sanki o tarafa adım atmıyorda o tarafa ışınlanıyor gibi bu durum normalmi yada cok anlayan oldumu sc kullandıgını
Görüşlerin için teşekkür ederim kankam. Kog'maw da o ayarları kendim bile isteye yaptım keza kalista için de kite atarken o kadar hızlı sekiyor ki double atıyor. Tek vuruşta bu durum normal değil exploit olduğunu gösteriyor kalista da wsreborn çıktığından beri bu ayarlarda oynuyorum 1 kez bile script diyeni görmedim. Bunu kendimi veya configimi övmek için söylemiyorum gerçekten kimse script demedi dostum.
şimdi denedim güzel agam da combo tuşuna basılı mı tutuyoruz yok bas çek mi yapıyoruz basılı tutunca imlec herodan uzaktan olunca daha seyrek basıyor
Eyvallah kankam ilk öncelikle basılı tutucaksın space'ye o şekilde daha sağlıklı olur senin için. İmleçlik bir şey yok sen spaceye basılı tut gerisini scripte bırak. Tabii ki düzgün yerlerde basman önemli biliyorsundur diye farz ediyorum bu tf ye girme konusunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...