League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Birkaç kez değişiklik yaptım önceki sayfalarda yazıyor zaten onun dışında tarih olarak güncel olduğunu belirtmek için günlük tarihini güncelliyorum eklediğim zaman koyuyorum hocam şu anlık eklenebilecek bir ayar yok olabileceğinin maximumunu koydum sizler için zaten ekstra olarak bir güncelleştirmeyle değişiklik olursa eklenir hocam
cok tesekkurler senin configle baya lig atliyorum ve kalistayla mukemmel calisiyor sc oldugun belli bile olmuyor
Post automatically merged:

UPDATED
[22.02.2023]

Selamlar

yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx

@Majest

@werq3319

@karakus334
*

Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor

Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi

Tier List

Ekli dosyayı görüntüle 86148

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 86149

MID
Ekli dosyayı görüntüle 86150

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 86151
SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 86152

Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230

Ekli dosyayı görüntüle 84719

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bro birsey daha draven oynarken axe ayarlarini nasil yapalim? kendisi baltaya dogru haraket ediyor mu ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
cok tesekkurler senin configle baya lig atliyorum ve kalistayla mukemmel calisiyor sc oldugun belli bile olmuyor

bro birsey daha draven oynarken axe ayarlarini nasil yapalim? kendisi baltaya dogru haraket ediyor mu ?
Hocam ben onu kapattım ama siz nasıl isterseniz o şekilde yapabilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Denemek için indirdim, jinx oynadım, ultiyi saçma sapan yerlere atıyor, default config çok daha iyiydi, belki diğer herolarda bi sıkıntı yoktur ama geri sildim configi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Denemek için indirdim, jinx oynadım, ultiyi saçma sapan yerlere atıyor, default config çok daha iyiydi, belki diğer herolarda bi sıkıntı yoktur ama geri sildim configi
Olabilir hocam gayet normal bir durum beğenmeyebilirsiniz yine de güzel yorumunuzu eksik etmediğiniz için teşekkür ederim size

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam jinxi bir daha gözden geçirmeniz için yazdım. eğer düzeltilirse tekrar denemek isterim
Hocam oynanışa bağlı size kötü gelmiş olabilir üstte ki yorumumda onu belirttim onun dışında jinxte herhangi bir ayara gerek yok zaten olması gereken şekilde dediğim tekrardan size kötü gelmiş bir sorun yok mis gibi oynuyor kullanıcılar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Başkan senin cfgyi kurdum dediğin gibi injectlediğim zaman siyah ekran donup kalıyor oyundan atıyor sebebi nedir ?

Başkan senin cfgyi kurdum dediğin gibi injectlediğim zaman siyah ekran donup kalıyor oyundan atıyor sebebi nedir ?
Hallettim sorun bendenmiş kusura bakma

Son düzenleme:
All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Usta her gün update geliyor fakat gelen updateler hakkında bir bilgi yok onları da yazsan keşke.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Hallettim sorun bendenmiş kusura bakma
Tamamdır hocam
Usta her gün update geliyor fakat gelen updateler hakkında bir bilgi yok onları da yazsan keşke.
1677130715462.png

bunun dışında tier list güncellendi bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Cassiopeia'da 10 tane ulti atıyorsa 3 tanesi isabetli oluyor sc'de baya kötü bir şekilde ulti atıyor onun dışında çok iyi ama ultiyi berbat atıyor. Hangi ayarı yapmam gerek acaba? Cassi oynayan biri ve cfg sahibi dostum yardımcı olursa .çok sevinirim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Cassiopeia'da 10 tane ulti atıyorsa 3 tanesi isabetli oluyor sc'de baya kötü bir şekilde ulti atıyor onun dışında çok iyi ama ultiyi berbat atıyor. Hangi ayarı yapmam gerek acaba? Cassi oynayan biri ve cfg sahibi dostum yardımcı olursa .çok sevinirim.
Hocam şimdi eğer dediğin gibi kötü atıyorsa r yi kapatıp T tuşundan veya G de olabilir manual atma tuşu var birkaç kez atmak istediğinde t veya g tuşlarına bas çek yaparsan atar problemsiz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu işe yaramaz çizimleri kapatabilir misin, çünkü çok dağınık görünüyor, sadece bazı faydalı çizimler yeterli

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu işe yaramaz çizimleri kapatabilir misin, çünkü çok dağınık görünüyor, sadece bazı faydalı çizimler yeterli
Zaten gerekli olanlar açık hocam nerede sıkıntınız varsa awareness kısmından kendinize göre olanları kapatabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wSReborn Singapur sunucusunu güncellemedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...