Kanka genel olarak cait ve draven hariç bütün adclerde iyi onları oynamadım hiç deneme fırsatım olmadı bunların dışında gayet güzel stabil şekilde çalışıypr
twitch zamanında e atmıyor , ezreal adam dürtmüyor , cait kapanları zamansız saçma yerlere atıyor , kog aynı şekilde düzgün w basmıyor u atmıyor , kaisa w atmıyor ben mi bi yerde yanlış ypaıyorum ?
twitch zamanında e atmıyor , ezreal adam dürtmüyor , cait kapanları zamansız saçma yerlere atıyor , kog aynı şekilde düzgün w basmıyor u atmıyor , kaisa w atmıyor ben mi bi yerde yanlış ypaıyorum ?
it would be nice to inform what you are changing in the settings I looked in the previous pages I didn't see any information about what is being changed
Şimdi ilk öncelikle twitch hep zamanında e atıyor bugüne kadar tw oynadım bu cfg ile hiçbir türlü böyle bir problemle karşılaşmadım ezreal adam dürtmememisin sebebi logicten kaynaklı olduğunu düşünüyorum önünde minyon varken anca w atıyor ara sıra bunun ben de farkındayım fakat olabilecek en iyi ayarı yapmaya çalıştım ez de caitin kapanları harbiden saçma sapan yerlere atıyor katılıyorum bir türlü ayar veremiyorsun yani kog w basıyor bunda senden kaynaklı büyük ihtimalle veya başka bir etken var çünkü ben ne zaman space'ye bassam sürekli w atar u atmamasının sebebi kapattım u sunu t tuşu ile manuel atacaksın yoksa manan çok hızlı bitiyor o yüzden atamıyorsun hiçbir skill kog da kai sa her space bastığım zaman space atıyor veya sen de atmıyorsa c v tuşlarına bas çek yokla atıyor dediğim gibi bu tür küçük sorunlar şampiyon logiclerinden kaynaklı umarım anlatabilmişimdir kendimi @defox11@Judas TR
28.03.2023 Config değişiklik notları:
+ Çoğu medium skillshot'ları high'a çekildi
+ Ve artık daha iyi ve keskin dodge atıyor olabildiği kadar iyi yapmaya çalıştım ekstra bir ayar görürsem zaten yine not olarak eklerim
Can barı yeşil gözüküyor onu nereden kapatabilirim acaba sanırım ne kadar dmg atacağımı gösteriyor aynı şekilde minyonda da var. Bu arada config için teşekkürler emeğine sağlık.