Teşekkür ederim reis deneyeceğimKanka genel olarak cait ve draven hariç bütün adclerde iyi onları oynamadım hiç deneme fırsatım olmadı bunların dışında gayet güzel stabil şekilde çalışıypr
++twitch zamanında e atmıyor , ezreal adam dürtmüyor , cait kapanları zamansız saçma yerlere atıyor , kog aynı şekilde düzgün w basmıyor u atmıyor , kaisa w atmıyor ben mi bi yerde yanlış ypaıyorum ?
Başta zorlar ama deneme oyunları yap antrenman modunda alışırsınDaha Yükleyeceğim hayatımda hiç Sc açmadım umarım kullanması zor değildir.
katılıyorum arkadaşa bunları gözden gecirirsen seviniriz @Adc Maintwitch zamanında e atmıyor , ezreal adam dürtmüyor , cait kapanları zamansız saçma yerlere atıyor , kog aynı şekilde düzgün w basmıyor u atmıyor , kaisa w atmıyor ben mi bi yerde yanlış ypaıyorum ?
Şimdi ilk öncelikle twitch hep zamanında e atıyor bugüne kadar tw oynadım bu cfg ile hiçbir türlü böyle bir problemle karşılaşmadım ezreal adam dürtmememisin sebebi logicten kaynaklı olduğunu düşünüyorum önünde minyon varken anca w atıyor ara sıra bunun ben de farkındayım fakat olabilecek en iyi ayarı yapmaya çalıştım ez de caitin kapanları harbiden saçma sapan yerlere atıyor katılıyorum bir türlü ayar veremiyorsun yani kog w basıyor bunda senden kaynaklı büyük ihtimalle veya başka bir etken var çünkü ben ne zaman space'ye bassam sürekli w atar u atmamasının sebebi kapattım u sunu t tuşu ile manuel atacaksın yoksa manan çok hızlı bitiyor o yüzden atamıyorsun hiçbir skill kog da kai sa her space bastığım zaman space atıyor veya sen de atmıyorsa c v tuşlarına bas çek yokla atıyor dediğim gibi bu tür küçük sorunlar şampiyon logiclerinden kaynaklı umarım anlatabilmişimdir kendimi @defox11 @Judas TRtwitch zamanında e atmıyor , ezreal adam dürtmüyor , cait kapanları zamansız saçma yerlere atıyor , kog aynı şekilde düzgün w basmıyor u atmıyor , kaisa w atmıyor ben mi bi yerde yanlış ypaıyorum ?
Cfg ile alakalı değil hayır oto atak kapalıdır sen de büyük ihtimalleArada sırada oto atmayı bırakıyor spaceden cekip tekrar basmak gerekiyor o cfg ile mi alakalı acaba?