Onaylı Üye
ss atar mısın ayarların hakkında
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
buyur reisss atar mısın ayarların hakkında
dostum quinn'in ayarlarını atacaksınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuyur reis
teşkkürlerpaylaşım için teşekkürler test edeceğim
thanksniceee bro, I was searching that
dostum quinn'in ayarlarını atacaksın
hiçbir şekilde combo yapmyor muBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yapıyo fakat kötü yapıyohiçbir şekilde combo yapmyor mu
bunun benimle bir alakası yok dostum scriptlik sorun buna herhangi bir şey yapamam yani kusura bakmayapıyo fakat kötü yapıyo
help me i cant download it. the link keeps opening google
Kalista zaten her oyun 2.50 saldırı hızına ulaşıyor. Kalistanın klasik itemleri olan Guinso gibi itemleri aldıktan sonra, direkt 2.50 oluyor. Keşke açma kapama gibi bir ayarı olsaydı. Kalista maalesef oynanmıyor exploitten dolayı.hayır zaten çalışması için belirli bir attack speedin olması lazım dostum
dostum 2.50 de aktif olmuyor bahsettiğim attack speed 4.50 5 gibi olunca veya daha fazla olunca aktif oluyor normal oyunda kolay kolay aktif olmaz oynayabilirsinKalista zaten her oyun 2.50 saldırı hızına ulaşıyor. Kalistanın klasik itemleri olan Guinso gibi itemleri aldıktan sonra, direkt 2.50 oluyor. Keşke açma kapama gibi bir ayarı olsaydı. Kalista maalesef oynanmıyor exploitten dolayı.
Kalista çok sağlam gözüküyor deniycem hemenKalista çok güzel gözüküyor. Default üzerine mi değişim yaptınız yoksa bir config üzerinden mi düzenlediniz?
"activator" kısmında "cleansers" yeri var oradan dilediğin gibi ayar yapabilirsin dostumdenedim fakat cleanse atmıyor veya geç atıyor ayarınıda bulamadım ez evadede yok ne yapmam gerekiyor