- Konuyu başlatan
- Moderatör
Admin
konumun ilk başında yazıyı okursan anlarsın dostumknka senin adc cfg yi denicemde sadece adc heroları mı ayarlı? cunku ben duruma gore diger lanelerde de oynuyorum
konumun ilk başında yazıyı okursan anlarsın dostumknka senin adc cfg yi denicemde sadece adc heroları mı ayarlı? cunku ben duruma gore diger lanelerde de oynuyorum
okudumda tam anlayamadım diger carlarda olması gerektigi kadar ayarlı mı?konumun ilk başında yazıyı okursan anlarsın dostum
Evet kendine göre de ayar yaparsın beğenmediğin yerlerdeokudumda tam anlayamadım diger carlarda olması gerektigi kadar ayarlı mı?
tamam tesekkurler ilk fırsatta denicemEvet kendine göre de ayar yaparsın beğenmediğin yerlerde
rica ederim geridönüşünü beklerim konuma denedikten sonra bir yorum bırakmayı eksik etme kankamtamam tesekkurler ilk fırsatta denicem
İlk öncelikle yapmış olduğun yorum için çok teşekkür ederim kankam güzel bir şekilde okudum ama zed, akali, pyke da bir problem yok gayet güzel çalışıyor onun dışında katarina'da da problem yok o da iyi ama bu katarina olayında sana bağlı kalıyor yüzdesel olarak sen de bitiyor iş karakterin nerede girip çıkacağını hasarını bilirsen gerisini script yapıyor zaten dostum onun dışında başka problemin varsa eğer buradan belirtebilirsin çözülecek bir şeyse hallederiz hep birlikteUstam senin cfglere bayılıyorum bende adc mainim fakat arada farklı lanelerde de oynamam gerekebiliyor zed akali katarina pyke gibi herolarıda bi elden geçirebilir misiniz boş vi vaktinizde rica etsem gerçekten başarılı seninkinden farklı kullanamıyorum![]()
Her zaman ban riski vardır.hocam legit oynanış durmunda ban riski varmıdır ?
Şimdilik hayır.hocam legit oynanış durmunda ban riski varmıdır ?
Good Thing Im Very excited to try this soon
Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.
EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde
Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230
Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :
CONFİG KURULUM
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z
Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anladım hocam sağolunScripti injectledikten sonra her zaman ban riski vardır. Şuan insanlar banlanmıyor ama belli edersen fazla rapor yediğin için incelemeye alınırsın yani riskin artar. Veya klip alınıp ticket atılır öyle banlanabilirsin. Ama riot 1 senedir falan umursamıyor.
Öyle diyorsanda ben beceremiyorumdur hocam haklısın katarinada kolsuzum şey ben cfg nin kapsadığı şampiyonların bi listesini bulamadım da nasıl bulabilirim tam listesini veya boş bi vaktinizde tekrar ekleme yapabilir misiniz listeyiİlk öncelikle yapmış olduğun yorum için çok teşekkür ederim kankam güzel bir şekilde okudum ama zed, akali, pyke da bir problem yok gayet güzel çalışıyor onun dışında katarina'da da problem yok o da iyi ama bu katarina olayında sana bağlı kalıyor yüzdesel olarak sen de bitiyor iş karakterin nerede girip çıkacağını hasarını bilirsen gerisini script yapıyor zaten dostum onun dışında başka problemin varsa eğer buradan belirtebilirsin çözülecek bir şeyse hallederiz hep birlikte![]()
![]()
@Adc Main link download cfg broker sir![]()
onun için bir çalışmamız var dostum configi hem yenileyip hem de tier list ekleyeceğiz yakındaÖyle diyorsanda ben beceremiyorumdur hocam haklısın katarinada kolsuzum şey ben cfg nin kapsadığı şampiyonların bi listesini bulamadım da nasıl bulabilirim tam listesini veya boş bi vaktinizde tekrar ekleme yapabilir misiniz listeyi![]()
usually yesIs this file set only for adc?