Onaylı Üye
benim hile birazcık salak sanırım space tuşuna bastığım zaman olduğu yerde durup sadece rakibe oto bazen skill falan atıyor atıyor düzgün kitelayamıyor bile acaba tuşlar mı çakışıyor neden böyle oluyor
hayır dostum senlik bir sıkıntı yok sağ üst taraftan ctrl f yapıp ping ve fps göstergesini açman lazım açarsan problemin çözülürbenim hile birazcık salak sanırım space tuşuna bastığım zaman olduğu yerde durup sadece rakibe oto bazen skill falan atıyor atıyor düzgün kitelayamıyor bile acaba tuşlar mı çakışıyor neden böyle oluyor
aaa evet düzeldi la 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu he onla alakalı olacağını peki neden bu böylehayır dostum senlik bir sıkıntı yok sağ üst taraftan ctrl f yapıp ping ve fps göstergesini açman lazım açarsan problemin çözülür
o şekilde ayarlamışlar kankam bu yani tamamen mevzusuaaa evet düzeldi la 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu he onla alakalı olacağını peki neden bu böyle![]()
evet aktifaaa evet düzeldi la 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu he onla alakalı olacağını peki neden bu böyle
Post automatically merged:
peki space e basılı tutuuğumda evade yazısı yeşilden sarıya dönüyor o neyi temsil ediyor space a basılı tuttuğunda da aktif o değil mi
ben çok yeniyim de kanka bana şu x v c j tuşları falan filan m tuşu bişiler var basic olarak bilmem gerekenleri kısaca anlatabilir misin ya da öyle bir forumun var mıo şekilde ayarlamışlar kankam bu yani tamamen mevzusu
evet aktif
X last hit atar, v fast push lane clear, c hem rakibi harasslar hem de last hit atar j tuşu de oto totem atıyor ve permashow'da ki bazı ayarları açmana yarıyor permashow dediğim şey ise minimapin yanında bir bar var orada ayrıca detaylı olarak bir konum var wsreborn hakkında oraya bakabilirsin totem mevzusuna orada değindimben çok yeniyim de kanka bana şu x v c j tuşları falan filan m tuşu bişiler var basic olarak bilmem gerekenleri kısaca anlatabilir misin ya da öyle bir forumun var mı
dostum bunun için bu konunun başına gitmen lazım kurulumu nasıl yapacağını yazdım oraya zaten evet dediğin gibi ayarlı şekilde geliyorben çok yeniyim de kanka bana şu x v c j tuşları falan filan m tuşu bişiler var basic olarak bilmem gerekenleri kısaca anlatabilir misin ya da öyle bir forumun var mı
bide config dediğiniz şey hile ayarı oluyor değil mi o dosyayı falan indirdiğinizde hile oto ayarlanmış şekilde geliyor onu falan nasıl yüklerim onun da bilgisi lazım![]()
evet kusura bakma okumamışım tam yazdıklarını ondan sordumX last hit atar, v fast push lane clear, c hem rakibi harasslar hem de last hit atar j tuşu de oto totem atıyor ve permashow'da ki bazı ayarları açmana yarıyor permashow dediğim şey ise minimapin yanında bir bar var orada ayrıca detaylı olarak bir konum var wsreborn hakkında oraya bakabilirsin totem mevzusuna orada değindim
dostum bunun için bu konunun başına gitmen lazım kurulumu nasıl yapacağını yazdım oraya zaten evet dediğin gibi ayarlı şekilde geliyor
maokain q sunu kapatabilirsin kankam çözüm bukanka normal hileyi kullandım görüşsüz yerde maokai q su dodgeladı çok anlaşılıyor napmam lazım senin configde bunlar ayarlı mı
evet kusura bakma okumamışım tam yazdıklarını ondan sordum
teşekkür ederim dostum iyi kullanımlartw için mükemmel bu arada eline sağlık
shift yerinden kapatıyoruz değil mimaokain q sunu kapatabilirsin kankam çözüm bu
peki can göstergesinde ki barı nasıl kapatıyoruz kırmızı falan çıkıyor yateşekkür ederim dostum iyi kullanımlar
şampiyonların plugin kısmına geliyorsun oradan drawing kısmında damage drawings yazar olan carlarda oradan kapatabilirsin kankampeki can göstergesinde ki barı nasıl kapatıyoruz kırmızı falan çıkıyor ya
shifte bas oradan evade kısmına gel orada dostumshift yerinden kapatıyoruz değil mi
çok teşekkürler bayadır bunu çözmeye çalışıyordum <3şampiyonların plugin kısmına geliyorsun oradan drawing kısmında damage drawings yazar olan carlarda oradan kapatabilirsin kankam
shifte bas oradan evade kısmına gel orada dostum
rica ederim iyi kullanımlarçok teşekkürler bayadır bunu çözmeye çalışıyordum <3
ne demek dostum iyi kullanımlareyw sağol hocam
kanka bulamadım hala xDşampiyonların plugin kısmına geliyorsun oradan drawing kısmında damage drawings yazar olan carlarda oradan kapatabilirsin kankam
shifte bas oradan evade kısmına gel orada dostum
dostum ss atar mısın drawing kısmını hangi cari oynuyorsunkanka bulamadım hala xD
kayle şuandostum ss atar mısın drawing kısmını hangi cari oynuyorsun
şimdi dostum her heroda öyle can barının yanında dmg drawi olmuyor belirli herolarda var eğer kaylenin plugin kısmında draw yerine geldiğinde dmg draw seçeneği yoksa öyle bir seçenek yokturkayle şuan
kanka şuan valla buldum tamam dır başka yere bakıyormuşum 2 saattir xDşimdi dostum her heroda öyle can barının yanında dmg drawi olmuyor belirli herolarda var eğer kaylenin plugin kısmında draw yerine geldiğinde dmg draw seçeneği yoksa öyle bir seçenek yoktur