- Konuyu başlatan
- Moderatör
Admin
bekliyoruz sabırsızlıkla)
konu güncellenmiştir dostlar bakabilirsiniz yeni tier list ve config eklenmiştirçok iyi eline emeğine sağlık dostum devamını atarsın inşallah
bekliyoruz sabırsızlıkla)
konu güncellenmiştir dostlar bakabilirsiniz yeni tier list ve config eklenmiştirçok iyi eline emeğine sağlık dostum devamını atarsın inşallah
can you send me a link of your config please when i click on the provided in the thread im getting redirected to google.comkonu güncellenmiştir dostlar bakabilirsiniz yeni tier list ve config eklenmiştir
can you send me a link of your config please when i click on the provided in the thread im getting redirected to google.com
birader sen harbici iyisin ya takipe aldım seni çok iyisin eyvallahkonu güncellenmiştir dostlar bakabilirsiniz yeni tier list ve config eklenmiştir
teşekkürlerimi sunuyorum dostum iyi kullanımlarbirader sen harbici iyisin ya takipe aldım seni çok iyisin eyvallah
Çok teşekkür ederiz güzel yorumunuz için bu tarz yorumlar bizi gerçekten motive ediyor ve daha iyi şeyler yapmak için çabalıyoruz tekrardan teşekkürler <3Hocam, vallaha herşeyine sağlık, beton yetmez gerçekten. Paylaştığın config ve tierlist'e göre oynuyorum, daha lose yüzü görmedim. Kaç kişi çalışıyorsanız hepinizin tek tek ellerine, emeğine sağlık. Başarılar.
Hayır deneyip geri dönüş yapabilirsinizVayne'i hiç denemedim ustam, LB kullanırken saçma bir şekilde savaşlarda adamların içine takla atıyordu, bunda da öyle bir sorun var mı?
Reis Don't Q into enemies diye bir ayar var onu işaretle ve safety mode a al veya reborn modunaVayne'i hiç denemedim ustam, LB kullanırken saçma bir şekilde savaşlarda adamların içine takla atıyordu, bunda da öyle bir sorun var mı?
Bunun yerine kendisi de atabilir q yu ama tabii ki bu da bir seçenek önerin için teşekkürler dostum arkadaş için faydalı olacaktırReis Don't Q into enemies diye bir ayar var onu işaretle ve safety mode a al veya reborn moduna
8 tuşundan dostumdodge only hard cc nasıl kapatabilirim 56 yazıyyo
işe yarayan rehberlik edici bilgiler için teşekkürler gerçekten emeğine sağlık
bir faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize dostum iyi kullanımlar iyi oyunlarEline sağlık kankam çok uğraşıyorsun cidden
onun için configi yüklemeden önce kendi ayarlarını yedeklemen lazımpeki diyelim ki configi silip normal default a dönmek istiyorum o zaman napcam
hmm tmm peki hileyi silip tekrar yüklesem olur mu o zamanonun için configi yüklemeden önce kendi ayarlarını yedeklemen lazım
hileyi silmem için diskteki wsborn u silmem yetiyor değil miiyi kullanımlar dostum teşekkürler yorumun için
evet olur