League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu kurulumu kullanarak maçları kazanmak için en iyi 3 karakter nedir?
samira, jinx, twitch
Sup Brand oynuyorum ben ama Q atarken çok bekliyor Direk CC atamıyoruz yada E-Q çok yavaş yapıyor bunu ayarını nasıl yapmalıyız.
onu tutturmak için atıyor olabilir dostum direkt atmasını istiyorsan q ayarını highdan mediuma çekebilirsin veya predict wpredictteyse eğer hpredicte çekebilirsin tam tersi de olur

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
samira, jinx, twitch

onu tutturmak için atıyor olabilir dostum direkt atmasını istiyorsan q ayarını highdan mediuma çekebilirsin veya predict wpredictteyse eğer hpredicte çekebilirsin tam tersi de olur
Şimdi tekrardan maça girip deneyeceğim geri dönüş yapacağım duruma göre, Elininize Sağlık bu arada.

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Evade'den dolayı kaçıyordur yoksa kaçması gibi bir seçenek yok hard cc ye çekebilirsin evade'yi sorunun çözülür
Demin başka bir konuda gördüm( Evade'i cc den on'a alamıyordu.)
Bu evade'i hard cc ye almak ve on yapmak arasında ki fark nedir?
Mesela hard cc olduğu zaman daha az mı dodge atıyor. ban yeme riskini azaltır mı?

(umarım çok soru sorarak rahatsız etmedim hocam ya dünden beri seninle forum da yazışıyoruz kendimi sana yakın hissettim ya :D )

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Config beklediğimden daha kullanışlı çıktı eline sağlık

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Config beklediğimden daha kullanışlı çıktı eline sağlık
teşekkür ederiz beğenmenize sevidnik iyi kullanımlar hocam
Şimdi tekrardan maça girip deneyeceğim geri dönüş yapacağım duruma göre, Elininize Sağlık bu arada.
çok sağ olun beğenmeniz bizi çok mutlu etti iyi kullanımlar
Demin başka bir konuda gördüm( Evade'i cc den on'a alamıyordu.)
Bu evade'i hard cc ye almak ve on yapmak arasında ki fark nedir?
Mesela hard cc olduğu zaman daha az mı dodge atıyor. ban yeme riskini azaltır mı?

(umarım çok soru sorarak rahatsız etmedim hocam ya dünden beri seninle forum da yazışıyoruz kendimi sana yakın hissettim ya :D )
Estağfurullah biz bu konuyu her arkadaş bilinçleşsin istediğini ve istediği kadar soru sorsun düşüncesiyle açtık zaten o yüzden yakın hissetmeniz keza benim çok hoşuma gitti bu da gösteriyor ki insanlara bir faydamız dokunuyor bizi seviyorlar şimdi sorularına geliyorum hocam şim cc dediğimiz şey stun oluyor örneğin morgana q su naut q su gibi stun atan skillshotları dodge'lar sadece bu tarz stun atan skillshotları dodge'lar o yüzden bunu açarsanız elbette daha fazla legit oynayacağınız anlamına geldiği için kimse anlayamayacktır script olduğunuzu anlasalar bile çok azı anlar normal evade ile bu cc'nin arasında ki farkı ise normal evade seçeneği her skillshotu dodgelar ama cc yani stun sadece skillshot atan skillshotları dodgelar umarım anlatabilmişimdir tüm her şeyi hocam eğer anlamadığınız veya başka bir sorunuz varsa dilediğiniz kadar ve istediğiniz gibi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
teşekkür ederiz beğenmenize sevidnik iyi kullanımlar hocam

çok sağ olun beğenmeniz bizi çok mutlu etti iyi kullanımlar

Estağfurullah biz bu konuyu her arkadaş bilinçleşsin istediğini ve istediği kadar soru sorsun düşüncesiyle açtık zaten o yüzden yakın hissetmeniz keza benim çok hoşuma gitti bu da gösteriyor ki insanlara bir faydamız dokunuyor bizi seviyorlar şimdi sorularına geliyorum hocam şim cc dediğimiz şey stun oluyor örneğin morgana q su naut q su gibi stun atan skillshotları dodge'lar sadece bu tarz stun atan skillshotları dodge'lar o yüzden bunu açarsanız elbette daha fazla legit oynayacağınız anlamına geldiği için kimse anlayamayacktır script olduğunuzu anlasalar bile çok azı anlar normal evade ile bu cc'nin arasında ki farkı ise normal evade seçeneği her skillshotu dodgelar ama cc yani stun sadece skillshot atan skillshotları dodgelar umarım anlatabilmişimdir tüm her şeyi hocam eğer anlamadığınız veya başka bir sorunuz varsa dilediğiniz kadar ve istediğiniz gibi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
Çok çok teşekkür ederim, evet aralarında ki farkı anladım şimdi. hard'dan kastettiği soraka E'si değilde dediğin gibi morg ve lux gibi ağır olanlar. bir de şey sormuştum kullanım klavuzu gibi bir şey videolarda biraz karmaşık gibi duruyordu da. (yoksa şey mi Şile, Akçay denizi gibi "girince alışıyorsun" diyebileceğimiz türden mi?)

Teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar dilerim.

Edit: Kendi açtığım konuda sorduğumu unuttum 2. soruyu, onu iptal et görmedin say :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çok çok teşekkür ederim, evet aralarında ki farkı anladım şimdi. hard'dan kastettiği soraka E'si değilde dediğin gibi morg ve lux gibi ağır olanlar. bir de şey sormuştum kullanım klavuzu gibi bir şey videolarda biraz karmaşık gibi duruyordu da. (yoksa şey mi Şile, Akçay denizi gibi "girince alışıyorsun" diyebileceğimiz türden mi?)

Teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar dilerim.

Edit: Kendi açtığım konuda sorduğumu unuttum 2. soruyu, onu iptal et görmedin say :D
Kendi konunda ne sormayı unuttun görmedim onu da cevaplayayım söyle buradan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ellerine sağlık dostum <3

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar hocam Evade ile sıkıntımız var ne yapmamız gerekli mesela adama doğru koşuyorum düz vursa ölücek ama dodge atıcak dıye vurmuyor adama koşarken dodge atıcak diye geri kaçıyor titreme yapıyor bunlara bir çözüm bulabildinizmi acaba

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çok teşşekürler bana lazımdı bu jinxde var mı içinde ben videoda pek göremedim ama

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
çok teşşekürler bana lazımdı bu jinxde var mı içinde ben videoda pek göremedim ama
Evet mevcuttur
Merhabalar hocam Evade ile sıkıntımız var ne yapmamız gerekli mesela adama doğru koşuyorum düz vursa ölücek ama dodge atıcak dıye vurmuyor adama koşarken dodge atıcak diye geri kaçıyor titreme yapıyor bunlara bir çözüm bulabildinizmi acaba
Bunun bizim configimizle bir alakası yoktur hocam scriptin evadesi ile alakalıdır adama koştuğunuzda kovalamayı bırakmaması için evade tuşlarından hard cc yi veya only dangerous seçeneklerinden 1 tanesini işaretleyerek kolayca alabilirsiniz çözümü bu şekilde iyi oyunlar dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Twitch ve/veya diğer adcs karakterleriyle oynayan bir video yayınlayabilir misiniz? dürüst olmak gerekirse ezreal ile sadece çok iyi (mükemmel) performans elde edebiliyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Twitch ve/veya diğer adcs karakterleriyle oynayan bir video yayınlayabilir misiniz? dürüst olmak gerekirse ezreal ile sadece çok iyi (mükemmel) performans elde edebiliyorum.
konumuzun başında zaten twitch ve nice adc heroları yer alıyor dostum

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bazı tuş kısa yollarında 56 veya 57 gibi sayılar yazıyor bunların açıklaması nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bazı tuş kısa yollarında 56 veya 57 gibi sayılar yazıyor bunların açıklaması nedir yardımcı olursanız sevinirim.
tam olarak kapatmayacağım sürekli açık kalacak şekilde oynayıcıların faydalarına dokunan ayarlar hocam onlar bir problem yok açık kalabilir onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...