League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çok teşekkürler akşamları işten eve geldiğimde zevkine giriyordum şimdi daha zevkli olacak sayende <3

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çok teşekkürler akşamları işten eve geldiğimde zevkine giriyordum şimdi daha zevkli olacak sayende <3
Ben teşekkğür ederim hocam denedikten sonra geri bildirim atmayı unutmayın ona göre biz de hatalarımızı öğrenelim veya size yardımcı olalım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tam olarak anlamak için soruyorum. "Dodge only hard cc spells : 8" ayarı, oyunda sadece çok kritik CC atan skilleri mi dodgeluyor? Benim isteğim, oyundaki hiçbir skilli dodgelamasın, sadece çok uzun süre CC atan skilleri dodgelasın. Bu ayar, ona mı yarıyor?

@Adc Main

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tam olarak anlamak için soruyorum. "Dodge only hard cc spells : 8" ayarı, oyunda sadece çok kritik CC atan skilleri mi dodgeluyor? Benim isteğim, oyundaki hiçbir skilli dodgelamasın, sadece çok uzun süre CC atan skilleri dodgelasın. Bu ayar, ona mı yarıyor?

@Adc Main
estağfurullah sıkıntı yok istediğinizi sorabilirsiniz cc dediğimiz olay stun demek hocam nati q lux q leona e si gibi morgana q falan hard cc de bunları kapsıyor ve sadece bunları dodgeluyor tamamen bu şekilde yani

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
samira'da fast combo da bir problem vardı düzgün combo yapmıyordu bu ve skinchanger'ı kapalı olarak isteyen arkadaşlar için kapalı hale getirdim isteyen açıyor
Urf Lucian oynarken jungle çok güzel ve seri kesiyor ama adamlara gelince o kadar atik ve hızlı olmuyor. onu nasıl ayarlayabilirim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Urf Lucian oynarken jungle çok güzel ve seri kesiyor ama adamlara gelince o kadar atik ve hızlı olmuyor. onu nasıl ayarlayabilirim.
shift tuşuna basıp lucian'a gelin ilk seçeneğinde 2. de mi tam hatırlayamıyorum şu an girerseniz görürsünüz zaten combo'yu açın e-q-w tarzında bir şey yazar oradan istediğin türü seçin ve açın son olarak e kapalı ben de e kapalı olduğu için manuel olarak atmanız lazım hocam e seçeneğini de açarsanız probleminiz çözülecektir

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dosya Uploaded: 2023-01-30 03:00:29 , hergün nasıl güncelleniyor ?

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
draven deneyen var mı oynanır mı? bide jhin daha iyi hale getirilebilir w filan atmıyor.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
adc configi gelmesi güzel olmuş. ama scnin birden fazla configi desteklememesi gerçekten kötü. lpreborndaki gibi seçebilsek çok güzel olurmuş. mesela bende kurucunun attığı cfg var ama ikisi arasında geçiş yapmak zor oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
adc configi gelmesi güzel olmuş. ama scnin birden fazla configi desteklememesi gerçekten kötü. lpreborndaki gibi seçebilsek çok güzel olurmuş. mesela bende kurucunun attığı cfg var ama ikisi arasında geçiş yapmak zor oluyor
Sizin oynayışınıza hangi config daha yatkınsa onda oynayın hocam sıkıntı yok beğenirseniz bir geri bildirim yorumu atmayı unutmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
how do i use the script effeciently? do i just hold space in fights or what is recommended? thanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...