Teşekkürler aga emeğine sağlık baya iyi olmuşUPDATED
[05.02.2023]
Selamlar
yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx
@Majest
@werq3319
@karakus334
*
Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor
Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi
Tier List
Ekli dosyayı görüntüle 84508
JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 84509
MID
Ekli dosyayı görüntüle 84510
ADC
Ekli dosyayı görüntüle 84511
SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 84512
Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.
EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde
Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230
Ekli dosyayı görüntüle 84719
Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :
CONFİG KURULUM
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z
Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
en kısa sürede deneyeceğim paylaşım için teşekkürler
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız içinteşekkür ederim paylaştığın için
configin nereye atılması gerektiğini zaten konunun başında belirttimhazır ayların olduğu dosya veya neyse indireceğimiz şey onun kurulum videosunu çekermisin kral indirdiğim zaman ilk uygulayacağım şey bu olucak da
Onaylı üye olduğumda deneyeceğim mutlaka teşekkürler
teşekkür ederim dostlar yorumlarınız içinTeşekkürler aga emeğine sağlık
rica ederim aga ne demekteşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için
configin nereye atılması gerektiğini zaten konunun başında belirttim
teşekkür ederim dostlar yorumlarınız için
Hayır çıkartmaz ban olayı falanda yok hocam eğer fazla yükseğe çekersen zoom'u auto attackları iptal eder dikkat etHocam öncellikle eline sağlık bir sorum olacaktı. Zoom özelliğini kullanmak bir sorun çıkartır mı? Sanırım LpReborn da ban atma durumu vardı o özelliği kullanınca. Bir bilginiz var mı bu konuda?
q ları stabil atmıyor bu yani tüm mevzuJung khartusa sc ile iyi olanlara eklememişsin pek deneme fırsatım olmadı urf dışında ondan dolayı sana soracağım khartusun neyi kötü reis yanı diğerlerinden ne farkı var hero olarak mı güçsüz diye koydun yoksa diğerleri daha mı uyumsuz ona göre bi kartus trainliyecem
bunu nerden bulabilirim tam olarakWsreborn için detaylı adc rehberi çektim arkadaşlar orayada bakabilirsiniz düşük elodan çıkamıyorsanız
Windpred kullandımda daha iyi oldu gibi ustam khartustaq ları stabil atmıyor bu yani tüm mevzu

nasıl iyi oluyorsa hocamWindpred kullandımda daha iyi oldu gibi ustam khartusta
şimdilik bir şey değişmedi değiştiği zaman yazıyorum hocam zatenReis son güncellemende neler değişti acaba
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-detayli-ogretici-adc-rehberi.258249/bunu nerden bulabilirim tam olarak
sağ üstten Ctrl f yapıp ping ve fps göstergelerini aç sorun düzelirşimdi oyun içinde hangilerini aktifleştircez bilen varmı space basıyorum düz yürüyor dodge de atmıyor skil de basmıyor
çok sağol dostum ellerine sağlık