League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum yeni karakterler ve onların evadeleri geliyomuş sende tekrar ayar çekecek misin configine? Bu skillshotlar olur spell olur alınan zhonya itemi hextech altıpatlar oolur aklına ne gelırse. @Adc Main

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekibinizle yapmış olduğunuz config gerçekten harika gözüküyor urfta çekilen videolar aşırı keyif verici olmuş kanser etmenin izleme keyfi gerçekten farklı bi zevkli :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum yeni karakterler ve onların evadeleri geliyomuş sende tekrar ayar çekecek misin configine? Bu skillshotlar olur spell olur alınan zhonya itemi hextech altıpatlar oolur aklına ne gelırse. @Adc Main
Ayarlı zaten ahri sırf asol için eklenir mi bilmem zamanla bakarız hextech altıpatları kişiden kişiye değiştiği için onu kullanan kişinin çekmesi lazım
Post automatically merged:

ekibinizle yapmış olduğunuz config gerçekten harika gözüküyor urfta çekilen videolar aşırı keyif verici olmuş kanser etmenin izleme keyfi gerçekten farklı bi zevkli :D
teşekkür ederiz hocam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ayarlı zaten ahri sırf asol için eklenir mi bilmem zamanla bakarız hextech altıpatları kişiden kişiye değiştiği için onu kullanan kişinin çekmesi lazım
Post automatically merged:

teşekkür ederiz hocam
uzun bir şekilde paylaşım yaptığınız kanalınız varmı reklama girmeyecekse izlemek isterim doğrusu <3

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yükledim hocam sanırım en iyi config bu güncellensin denemek için sabırsızlanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
i really like this configs , is there anyway to put dodge only dangerous back to space key?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam vayne de e yi atmamaya başladı ws ile alakalı bir durum mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
UPDATED
[11.02.2023]

Selamlar

yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx

@Majest

@werq3319

@karakus334
*

Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor

Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi

Tier List

Ekli dosyayı görüntüle 84508

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 84509

MID
Ekli dosyayı görüntüle 84510

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 84511

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 84512

Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230

Ekli dosyayı görüntüle 84719

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
confige asol eklenmeli.

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
how can you say config update 11/2/2023 when it was uploaded on the site on your date, you just change the update date but the config is the same settings, nothing changes since 05/02/2023 :))
Uploaded: 2023-02-05 10:03:10

Ekli dosyalar

• istockphoto-1169155347-612x612.jpg
    istockphoto-1169155347-612x612.jpg
    46.1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam update edilmiş ama link aynı ? Bilgim yok config konusunda böyle olması normal mi ? Ayrıca vayne de e atmama sorunu vardı.

Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sitedeki tüm configleri denemiş biri olarak bugün hepsini bir kez daha denedim, bunun üstüne halen daha yok eline sağlık tekrardan yazmak istedim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
i tried it on allot of champions and all work perfect , but is there any way to set dodge only dangerous to space key? cause i really like to dodge only dangerous skills when pressing the combo key

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
how can you say config update 11/2/2023 when it was uploaded on the site on your date, you just change the update date but the config is the same settings, nothing changes since 05/02/2023 :))
Uploaded: 2023-02-05 10:03:10
always showing the same date because there is a problem on the site
Hocam update edilmiş ama link aynı ? Bilgim yok config konusunda böyle olması normal mi ? Ayrıca vayne de e atmama sorunu vardı.
Sitede problem var hocam tarih aynı gibi gösteriyor değişiklik yapacağım vayne e atmama muhabbetinin de farkındayım bi bakacağım ona da
Sitedeki tüm configleri denemiş biri olarak bugün hepsini bir kez daha denedim, bunun üstüne halen daha yok eline sağlık tekrardan yazmak istedim.
Teşekkür ederiz hocam iyi kullanımlar zamanla daha iyi hale getireceğiz inşallah
i tried it on allot of champions and all work perfect , but is there any way to set dodge only dangerous to space key? cause i really like to dodge only dangerous skills when pressing the combo key
If you type the only dangerous option to the space key, your problem is solved

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...