Onaylı Üye
emeğine sağlık deneyeceğim
Kai'Sa kusursuz çalışır hocam oynayabilirsinizhocam kaisa nasıl stabil çalışıyor mu
Beğeneceğinize eminim hocamkral confige herkes çok güzel demiş en yakın zamanda deniyeceğim bende
Geri dönüşünüzü yapın lütfen hocam bekliyoruz değerli yorumunuzuherkes kullanıyormuş bizde başlayalım bakalım
Hocam hpredict bir tahmin etme seçeneğidir shifte bastıktan sonra prediction kısmına gel orada hpredict yazar bu şekilde ayarlayabilirsin e leri daha stabil tutturuyor diye o ayarı önerdim kendim en azından bu ayarda daha iyi tutturduğunu gördümHocam selam irelia mainim hpredictte oynayın demişsin bu bir ayarmıdır ayarsa nasıl oynayacağım hpredictte nedir nasıl oynanır bilgi verir misin sana zahmet
Ben teşekkür ederim yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın beğendim beğenmedim tarzında iyi oyunlar dilerimGirdiğim zaman deneyeceğim hemen teşekkür ederim cansın
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim iyi oyunlarkuran çarpsın çok iyi
Göremezsiniz çünkü böyle bir şey yok hocamtwitch e sinin hasarını göstermiyor drawlar açık nasıl çözebilirim
Ekstra ayara gerek yok ayarlı configte gayet güzel çalışıyor vlad ve destekliyor scriptte zatenhocam mide vladimiri scriptle iyi oynanalar kısmına koymuşsunuz ancak script desteklemiyor sanırsam. extra bir ayar vs. mi yapmak gerek?