Üye
ellerine sağlık hocam kalista çok seri
Maalesef hocamBütün drawları kaldırmak için bir tuş bulunuyor mu acaba
evet hocam bazen bazı matchuplarda çok iş yapacakken tercih etmiyorumHocam jhin kafayı sıyırıyor bazen stabil çalışmıyor ona inanı yapacak bir şey yok
Evet hocam
Bazen dodge'luyor bazen dodge'lamıyor hocam garip bir şey
hocam sürekli tarihi değiştiriyortsunuz şuan 16.02.2023 yazıyor configdeki en yeni dosya ayın 14 üne aitUPDATED
[16.02.2023]
Selamlar
yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx
@Majest
@werq3319
@karakus334
*
Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor
Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi
Tier List
Ekli dosyayı görüntüle 84508
JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 84509
MID
Ekli dosyayı görüntüle 84510
ADC
Ekli dosyayı görüntüle 84511
SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 84512
Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.
EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde
Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230
Ekli dosyayı görüntüle 84719
Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :
CONFİG KURULUM
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z
Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam jaxta ss leri atarsanız yardımcı olurum merak etmeyinJax minyonun üstüne q ile atlıyor v ile keserken ayarlarda minyon kesmede q ayarı yok bunu nereden devre dışı bırakabilirim?
Bide evade hafif titremeler oluyor.
Ama gayet güzel config ideal kullanılır ben kullanıyorum bir tek sorunlarım usttekiler idare ediyorum.
hocam tarihi güncellememin sebebi configin güncel olduğunu bildirmek amaçlı ayrıca mediafire da bir problem var yenisini eklesem bile hala aynı tarihi gösteriyor birkaç global ultisi olan çarların drawlarını kapattım yani o kadar aldırış etmeyin bunahocam sürekli tarihi değiştiriyortsunuz şuan 16.02.2023 yazıyor configdeki en yeni dosya ayın 14 üne ait![]()
evade kısmına gelin hocam oradan görürsünüz ve k tuşundan aktif ediyorsunuzbu ezvade açık olup olmadıgını normal configte altta görebiliyorduk tekrar görmek için hangi seçeneği açmak gerek
hocam tam olarak neresini anlamadınız söylerseniz yardımcı olalımTeşekkürler, ama hala nasıl çalıştığını tam olarak anlamış değilim.
yıl olmuş 2023 hala sup oynayan mı kaldıgüzel cfg ama
Confing lerin kralı yapmış yapacağına kral
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağ olunEllerine kollarına sağlık denedim gerçekten muhteşem bir config
Herhangi bir problem yok evade de hocam sorununuz ne ise yazın yardımcı olalımevada sıkıntılı bence
Ben teşekkür ederim hocam iyi kullanımlarEline emeğine sağlık dostum çok iyi olmuş