League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kaç gündür kullanıyorum plat seriden düştüm 3 kere config çok sağlam kullandığım herolar : Zed İrelia Yasuo Kassadin syndra sylas güzel çalışıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kaç gündür kullanıyorum plat seriden düştüm 3 kere config çok sağlam kullandığım herolar : Zed İrelia Yasuo Kassadin syndra sylas güzel çalışıyor
Hocam çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ama hayırdır inşallah neden düştünüz seriden

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
emeğine sağlık temiz iş olmuş hocam

stilex
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
shaco kuşlara v çalışmıyor vaynede de aynısı oluyordu küçük kuşlara hasar almamışsa hiçbir şekilde vurmuyor malzahar ve yoriğin oluşturduğu ismini bilmediğim küçük yaratıklarına da vurulmuyor script ile ilgili büyük ihtimalle.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
shaco kuşlara v çalışmıyor vaynede de aynısı oluyordu küçük kuşlara hasar almamışsa hiçbir şekilde vurmuyor malzahar ve yoriğin oluşturduğu ismini bilmediğim küçük yaratıklarına da vurulmuyor script ile ilgili büyük ihtimalle.
Evet hocam onlar scriptten kaynaklı bende de vurmuyor yani aynı sıkıntıdan biz de muzdaribiz a sol tık a sol tık yapıyorum malzaharın yaratıklarına veya kuşlara yoricke'de aynı yani

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
update mi geldi config'e @Adc Main birde geldiyse ne geldi?
Tarih olarak güncel olduğunu belirtmek için günlük tarihini güncelliyorum eklediğim zaman koyuyorum hocam şu anlık eklenebilecek bir ayar yok olabileceğinin maximumunu koydum sizler için zaten ekstra olarak bir güncelleştirmeyle değişiklik olursa eklenir hocam

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ama hayırdır inşallah neden düştünüz seriden
Kanka mid dışında diğer laneler diff diyelim sanırım bende de hata var oyun bilgim tam yok tek kasan ben oluyorum ama taşımak sıkıntı oluyor zed genelde oynuyorum birde çok zor yani bakalım altın 1 deyim şimdi plat hedef :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kanka mid dışında diğer laneler diff diyelim sanırım bende de hata var oyun bilgim tam yok tek kasan ben oluyorum ama taşımak sıkıntı oluyor zed genelde oynuyorum birde çok zor yani bakalım altın 1 deyim şimdi plat hedef :D
Geliştirirsiniz hocam sıkmayın canınızı elbet bir gün diyelim

A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Güncellemede neler değişti ekleseniz çok iyi olur

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güncellemede neler değişti ekleseniz çok iyi olur
1676787156332.png

videoları hangi program ile çekiyorsun
Obs hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam emeklerinize sağlık genel olarak configi beğendim ama bir sorunum var. Ezreal ile oynarken space bassam bile fight sırasında veya adam kaçarken neredeyse hiç ulti atmıyor ve çok nadir atıyor atarsada adam öldükten sonra çok geç atıyor bu sorun neden kaynaklanıyor başka configlerdede doğru düzgün çalışmıyordu gerçi ama yoksa sorun wsr'de mi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam emeklerinize sağlık genel olarak configi beğendim ama bir sorunum var. Ezreal ile oynarken space bassam bile fight sırasında veya adam kaçarken neredeyse hiç ulti atmıyor ve çok nadir atıyor atarsada adam öldükten sonra çok geç atıyor bu sorun neden kaynaklanıyor başka configlerdede doğru düzgün çalışmıyordu gerçi ama yoksa sorun wsr'de mi?
hocam bu scriptten kaynaklı ama r ayarından ks ayarını açarsanız veya killsteal gibi bir ayarı varsa açarsanız atacaktır bu da olmadı manuel bir tuşa basınca ultiyi atar yanlış hatırlamıyorsam bu ya t tuşu ya da g orada görünür zaten manual diye yazar yanında da tuş yer alır teşekkür ederim güzel yorumlarınız için iyi kullanımlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...