- Konuyu başlatan
- Moderatör
Admin
Değiştirdiğim zaman yazıyorum hocam zaten konuya tarihi güncel göstermek için böyle günlük güncelliyorumkanka bu gün en değiştirdin update gelmiş
Değiştirdiğim zaman yazıyorum hocam zaten konuya tarihi güncel göstermek için böyle günlük güncelliyorumkanka bu gün en değiştirdin update gelmiş
he anladım boşuna indirmişim o zamaDeğiştirdiğim zaman yazıyorum hocam zaten konuya tarihi güncel göstermek için böyle günlük güncelliyorum
Eğer görmediyseniz burada yazmışım bakın en son değiştirdiğim tarih:he anladım boşuna indirmişim o zama![]()
eyvallah reis. bu arada zed orman denediniz mi nasılEğer görmediyseniz burada yazmışım bakın en son değiştirdiğim tarih:
Ekli dosyayı görüntüle 86860
Yaptık bir şeyler hocam işte kendi çapımızda@Adc Main ne kadar güncelleme verdin reis PC senin config ile doldu![]()
reis her şeyi space ile yapabileceğimiz bir cfg varsa paylaş lütfen scye yeni başlayanlar için iyi olurkankam sen kendine göre şekillendirip arttırabilirsin skillerin dodge'lama ayarlarını dodge de bir problem yok bu arada atıyor çatır çatır dodge'u
Hocam böyle bir şey olmaz scriptte hiçbir zaman space basarak kazanamazsınız oyun bilgisi de lazımreis her şeyi space ile yapabileceğimiz bir cfg varsa paylaş lütfen scye yeni başlayanlar için iyi olur
yani hocam sizin cf ayarlarıyla ilgili de kücük bir yazı yaparmısın mesela x ne işe yarıo gibiHocam böyle bir şey olmaz scriptte hiçbir zaman space basarak kazanamazsınız oyun bilgisi de lazım
Var zaten hocam buyurun:yani hocam sizin cf ayarlarıyla ilgili de kücük bir yazı yaparmısın mesela x ne işe yarıo gibi
hocam okadar çok sayfan varki bulamıyorum seni çok meşgul ettim özr dilerimVar zaten hocam buyurun:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/
Estağfurullah hocam ne merak ediyorsanız söyleyin cevaplarımhocam okadar çok sayfan varki bulamıyorum seni çok meşgul ettim özr dilerim
Hocam combo kısmından kapatabilirsinizdostum zedde otomatik ulti vs atıyor onun ayarlarını nasıl yapabiliriz kapatma olayını bulamadım bide neerji ws yok direk w atıyor q e yi atamıyor
Sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı hocam açık değilse atmazkite neden atmıyor
hemen deniyorum bebeğimHocam combo kısmından kapatabilirsiniz
Sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı hocam açık değilse atmaz