League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dodge only dangerous spells hem 0 da hem 9 da var kanka o ne işe yarıyor ben sadece hard cc yani 8 i açıyorum karşıya göre onun harici evade açık oynuyorum ama 0 ile 9 mantıgını anlamadım
Sadece tehlikeli skill'eri dodge'lar cc de sadece stun atanları dodge'luyor böyle yani

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Elinize emeğinize sağlık, uzun süreli bir çalışma olmuş. Değerli vaktinizi bu taleplere ayırdığınız için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biraz öğrendim a
14.03.2023 Config değişiklikleri:
+Gereksiz skill'eri dodge'lama kapatıldı örn: galio q, xayah q, soraka e vs.

+Kronomotre ve zhonya'yı artık tam zamanında basıyor

+Pyke Q'suna ara sıra dodge atmıyordu düzeltildi

+Tüm hepsi extreme olacak şekilde tehlikleli skill'ere Flash ayarlandı kusursuz atıyor artık
(
amumu ultisi çok bariz anlaşılıyor diye onu high'a çektim rage oynamayı seven arkadaşlar onu extreme'e çekerlerse eğer kusursuz amumu r bastığında ona da flash atacaktır)

+Görüş olmayan yerlerden bazen skill yiyordu artık o minimize edildi ve neredeyse yemiyor

+Targetselector'de bazen başka mod'a geçiyordu artık ap oynarken least spell/ ad oynarken least attack şeklinde ayarlandı

Nasıl kullanman gerektiğin konularımda yazıyor basit bir mantığı var kombo atacağın zaman space onun dışında x c v tuşlarıyla oynuyorsun ve tüm ayarlarını ve özelliklerini anlattığım rehber niteliğinde konularım var zaten

14.03.2023 Config değişiklikleri:
+Gereksiz skill'eri dodge'lama kapatıldı örn: galio q, xayah q, soraka e vs.

+Kronomotre ve zhonya'yı artık tam zamanında basıyor

+Pyke Q'suna ara sıra dodge atmıyordu düzeltildi

+Tüm hepsi extreme olacak şekilde tehlikleli skill'ere Flash ayarlandı kusursuz atıyor artık
(
amumu ultisi çok bariz anlaşılıyor diye onu high'a çektim rage oynamayı seven arkadaşlar onu extreme'e çekerlerse eğer kusursuz amumu r bastığında ona da flash atacaktır)

+Görüş olmayan yerlerden bazen skill yiyordu artık o minimize edildi ve neredeyse yemiyor

+Targetselector'de bazen başka mod'a geçiyordu artık ap oynarken least spell/ ad oynarken least attack şeklinde ayarlandı

Nasıl kullanman gerektiğin konularımda yazıyor basit bir mantığı var kombo atacağın zaman space onun dışında x c v tuşlarıyla oynuyorsun ve tüm ayarlarını ve özelliklerini anlattığım rehber niteliğinde konularım var zaten
Jinx oynadım güzel oynadım gibi.
Ama ara sıra trundle ye saldırırken üzerine yaklaşıyor.boşluk tuşuna bastığım da.
Ayrıca mouse ile mi ayarlayacağız kayt
Yapmasını. Boşluk tuşuna basınca da kayt yapıyor ama bazen üzerine gidiyor gitmemesi için mouse ile geriye doğru kaytlamak mı lazım;)

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dneyeceğim, çok karmaşık geliyor en başta ne ne işe yarıyor zor anlaması :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende c dosyasında wsreborn diye bieşy yok. wsreborn un uygulaması tarzında bişey inmedi sadece ekteki şey var . lütfen ayrdımcı olun

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-03-15 194815.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-15 194815.png
    14.6 KB · Görüntüleme: 46
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bende c dosyasında wsreborn diye bieşy yok. wsreborn un uygulaması tarzında bişey inmedi sadece ekteki şey var . lütfen ayrdımcı olun
Script'i aktifleştirip oyuna girmen lazım yoksa gözükmez tabii ki
Biraz öğrendim a

Jinx oynadım güzel oynadım gibi.
Ama ara sıra trundle ye saldırırken üzerine yaklaşıyor.boşluk tuşuna bastığım da.
Ayrıca mouse ile mi ayarlayacağız kayt
Yapmasını. Boşluk tuşuna basınca da kayt yapıyor ama bazen üzerine gidiyor gitmemesi için mouse ile geriye doğru kaytlamak mı lazım;)
Space'ye basılı tutarken nereye kite atmasını istiyorsan mouse'un imlecini oraya tutacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

Space'ye basılı tutarken nereye kite atmasını istiyorsan mouse'un imlecini oraya tutacaksın
Merhaba ilgin için teşekkür ederim ama antreman modunda deniyorum oyundan atıyor aynı şekilde oyun duraklatıldı diyor . oyunda kapanıyor cmd de kapanıyor. aramda denedim aynı şekilde sonuçlandı sabahtan beri halledemedim rica etsem beni dc den ekleyip yardım edermisin. çok memnun olurum
dc adım; kocakgillerden#7999

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba ilgin için teşekkür ederim ama antreman modunda deniyorum oyundan atıyor aynı şekilde oyun duraklatıldı diyor . oyunda kapanıyor cmd de kapanıyor. aramda denedim aynı şekilde sonuçlandı sabahtan beri halledemedim rica etsem beni dc den ekleyip yardım edermisin. çok memnun olurum
dc adım; kocakgillerden#7999
Discord'um yok sanırım Windows 11 kullanıyorsun rica etsem bana versiyonunu söyler misin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Discord'um yok sanırım Windows 11 kullanıyorsun rica etsem bana versiyonunu söyler misin
evet win 11 kullanıyorum. sırayla işlemimi anlatayım. lol ekranında https://memoryhackers.org/cheats/lol-script-dword-wsreborn-2023.27/ yerinden MemoryUI İndir den indirdiğim dosyayı açmış oluyorum. sonra onun üstündeki hileyi yükleye tıklıyorum. oyuna girince enter e basın cmd bölümüne geçiş yapılıp o cmd dosyası açılıyor. sonra antreman moduna girip oyunu içine giriyorum ve basedeyken enter tuşuna basıyorum (aramda da aynısını yaptım) sonra ekran donuyor ve beni oyundan atıyor. cmd dosyalarına kapanıyor ( pc güvenlik duvarım komple kapalı) cmd dosyası kapanmadığındada bi yazı yazı yazıyor ve develooper ile iletişime geçin yazıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
evet win 11 kullanıyorum. sırayla işlemimi anlatayım. lol ekranında https://memoryhackers.org/cheats/lol-script-dword-wsreborn-2023.27/ yerinden MemoryUI İndir den indirdiğim dosyayı açmış oluyorum. sonra onun üstündeki hileyi yükleye tıklıyorum. oyuna girince enter e basın cmd bölümüne geçiş yapılıp o cmd dosyası açılıyor. sonra antreman moduna girip oyunu içine giriyorum ve basedeyken enter tuşuna basıyorum (aramda da aynısını yaptım) sonra ekran donuyor ve beni oyundan atıyor. cmd dosyalarına kapanıyor ( pc güvenlik duvarım komple kapalı) cmd dosyası kapanmadığındada bi yazı yazı yazıyor ve develooper ile iletişime geçin yazıyor.
Windows 11'i desteklemiyor daha doğrusu 22H2 sürümünü desteklemiyor o yüzden Windows 10'a geçersen eğer problemin çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Eyb bro en güncel configin buaradaki mi onu yükleyimi yoksa otomatik ındırdım mı daha güncel.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
cait and jinx works perfectly, great config

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
UPDATED
[15.03.2023]

Selamlar

yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx

@Majest

@werq3319

@karakus334
*

Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor

Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi

Tier List

Ekli dosyayı görüntüle 86148

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 86149

MID
Ekli dosyayı görüntüle 86150

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 86151
SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 86152

Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230

Ekli dosyayı görüntüle 84719

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kral adamlar base atınca altta süreleri gösteriyordu sanırsam kapatmışsın onu tekrar açmak istiyorum nasıl yapabilirim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kral adamlar base atınca altta süreleri gösteriyordu sanırsam kapatmışsın onu tekrar açmak istiyorum nasıl yapabilirim
Base ile alakalı her şey tüm tracker'lar fix yedi kral o yüzden açamazsın sadece totem attıkları yerde gözükür ve başka bir şekilde göremezsin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Base ile alakalı her şey tüm tracker'lar fix yedi kral o yüzden açamazsın sadece totem attıkları yerde gözükür ve başka bir şekilde göremezsin
normal kendi yüklemesindedemi gitti o yoksa sadece seninkindemi onu anlamadım bide dün indirdim bunu bugün güncellenmiş sanırım yenisini indirip atmammı gerekiyor yoksa dünki indirdiğim kalsınmı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
normal kendi yüklemesindedemi gitti o yoksa sadece seninkindemi onu anlamadım bide dün indirdim bunu bugün güncellenmiş sanırım yenisini indirip atmammı gerekiyor yoksa dünki indirdiğim kalsınmı
Script'in tüm hepsinde gitti yenisini indir at güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...