Ne zaman indirdin en sonuncusunuNe zaman indirdin en sonuncusunu
2 -3 günce önce sanırım o
Post automatically merged:
kanka umarım eski değildir sen paylaşmıştın ordan indirdim koplayaladım.Ne zaman indirdin en sonuncusunu
Ne zaman indirdin en sonuncusunuNe zaman indirdin en sonuncusunu
2 -3 günce önce sanırım o
kanka umarım eski değildir sen paylaşmıştın ordan indirdim koplayaladım.Ne zaman indirdin en sonuncusunu
Şu ankini indir ve oyna güncellendiNe zaman indirdin en sonuncusunu
Post automatically merged:
kanka umarım eski değildir sen paylaşmıştın ordan indirdim koplayaladım.
Bi link yada hedef atabilir misin yenisi nerede tam bilemiyorum bu arada eline koluna emeğine sağlık.Şu ankini indir ve oyna güncellendi
Sayfanın başına git buradan indirebilirsin yeni haliniBi link yada hedef atabilir misin yenisi nerede tam bilemiyorum bu arada eline koluna emeğine sağlık.
Evade kısmına gel oradan istediği karşı takımdaki oyuncuların skill'erinin draw'larını kapatabilirsin ayrıca hpredictte ayarlı geliyor zaten ireliaayrıca beyler irelia oynicam ''hpredictte'' wpredictte nedir bu kavramlar nerden açıp kapatılır ek soru olarak dairesel skilleri karaktere göre veya genel nasıl kaparız mesela seraphine q dodgelemek için karakter tfde 5 kişi arasına giriyor falan
aynı şekil bazı karakterlerde t tuşuna basınca oto ulti atıyor cait jinx gibi bunu nasıl kapatıcam ben t ile kiteliyorum sorun yaratıyo banaEvade kısmına gel oradan istediği karşı takımdaki oyuncuların skill'erinin draw'larını kapatabilirsin ayrıca hpredictte ayarlı geliyor zaten irelia
Otomatik topluyor mu derken@Adc Main Kral kindredde yükleri otomatik topluyor mu? Orman yaratıklarından bahsetmiyorum bu arada.
Kanka şampiyonları keserken aşağıdan seçmen lazım ya yük için onu diyorum.Otomatik topluyor mu derken
Ha yok onu kendin manuel seçeceksin seçmez onuKanka şampiyonları keserken aşağıdan seçmen lazım ya yük için onu diyorum.
usta bilgisi olan var mı t'yi başka tuşa atayabilir miyim örneğin gaynı şekil bazı karakterlerde t tuşuna basınca oto ulti atıyor cait jinx gibi bunu nasıl kapatıcam ben t ile kiteliyorum sorun yaratıyo bana
T tuşu derken anlamadım hangi karakterde atamak istiyorsunusta bilgisi olan var mı t'yi başka tuşa atayabilir miyim örneğin g
ya kanka örneğin cait oynuyorum adam yakınımda t ye basınca ulti atıyo en yakınımdakine jinxte öyle anlamışsındır bunu nasıl değiştircemT tuşu derken anlamadım hangi karakterde atamak istiyorsun
Random Atarken ''K'' Basmışım UI Beyaz olduğu için tuşu görmemişim çözüldüDostum Kogmaw Evade OFF kalıyor açamıyorum çözümü varmıdır bilmediğim bişey mi var