Scripti inject ettikten sonra dosya oluşur ve sen de c de görürsün zatenwsreboen doyasını yerel disk c de bulamadım arkadaşlar destek verebilecek var mı bu konuda ?
Hangi tuşlardan bahsediyorsunuz anlamadım açarsanız yardımcı olurumhocam belirttiğiniz tuşlara bir kere mi basacaz yoksa basılı mı tutacaz
Evade yerine gelin K tuşunun olduğu tuşa tıklayın atamak istediğiniz bir tuşu seçin ve ona basın atanmış olacaktır ve haliyle de değiştirilmiş olurEvade key i nasıl değiştirebiliriz?
Tower dive seçeneğini kapatırsan bu olay çözülür minimap'in sol tarafında permashow diye adlandırdığımız bir seçenek varHocam on numara ellerine sağlık. Yasuo bazen E skillini abartıp kule altına giriyor düzeltilebilir mi bilmiyorum haberiniz olsun.
Can barını shifte basıp en üstteki wsreborna gelip orada ki classic damage draw seçeneğini tiklersen düzelir ek olarak lucian gayet sağlam çalışıyor bazı skilleri kapalı kendin atacaksın diğer türlü gayet yeterli yani neyini beğenmedin tam olarak şampiyonun nerelerde girip çıkacağını hasarını bildikten sonra gerisi geliyor zatenkardeşim lucian aşırı kötü ne yapacağını bilmiyor ayrıca adamların hp bari değişik gözüküyor onu nasıl kapatıyoruz az canı varmış gibi gözüküyor aşırı kötü düzeltirmisin onu
tavsiyem her güncelemede neler yaptığınızı anlatmanız örnek ezreala şunu yaptık vbvb cok daha güzel olmaz mıUPDATED
[23.03.2023]
Selamlar
yoğun istek üzerine sizler için scriptin desteklediği karakterleri denedik ve uygun koridorlara script ile uyumlu olan karakterileri TIER LIST haline getirip sıraladık.
Ekibimiz ile sizler için en iyisini yaptık.
*
@KadirBABAxxx
@Majest
@werq3319
@karakus334
*
Config güncellendi ve bazı iyileştirilmeler yapıldı
yorumlarda belirtilen istenilen değişiklikler düzenlendi daha iyi hale getirildi
Evade artık daha düzgün çalışıyor
Tüm ADC'lerin configleri elden geçirildi daha stabil hale getirildi
Tier List
Ekli dosyayı görüntüle 86148
JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 86149
MID
Ekli dosyayı görüntüle 86150
ADC
Ekli dosyayı görüntüle 86151
SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 86152
Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.
EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde
Configle çıktığım ligler:
zamanla ekleyeceğim arkadaşlar liglere çıktıkça
Ekli dosyayı görüntüle 84230
Ekli dosyayı görüntüle 84719
Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :
CONFİG KURULUM
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z
Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Zaten öyle yapıyorum fakat önceki sayfalarda kalıyor diğer sayfaları ziyaret edersen görürsün yazdıklarımıh
tavsiyem her güncelemede neler yaptığınızı anlatmanız örnek ezreala şunu yaptık vbvb cok daha güzel olmaz mı
ana sayfada alıntı yapmalısın bence konunda veya direk yazmalısınZaten öyle yapıyorum fakat önceki sayfalarda kalıyor diğer sayfaları ziyaret edersen görürsün yazdıklarımı
O zaman konu aşağıya in in bitmez konunun devamında yazmayı tercih ediyorumana sayfada alıntı yapmalısın bence konunda veya direk yazmalısın
Farm konusunda ve q konusunda haklısın bunun benimle bir alakası yok şampiyonunu logiciyle alakalı diğer türlü gayet tatlıhocam zeri s+ denmez bea q yü biraz yavaş atıyo
senle alakalı değil reis ztn s+ koymuşsun ondan dedim farmlarıda geçtim bazen adama kendim 5 q atıyosam sc ile rakibe 4 q atıyo skill gelince mili saniye bi bekleme oluyo o sıkınıt birazFarm konusunda ve q konusunda haklısın bunun benimle bir alakası yok şampiyonunu logiciyle alakalı diğer türlü gayet tatlı
Sayende loose aldım eyv knk.Knk kusura bakma da configin çok kötü be.
Ne demek rica ederim hayırlı lose'lar sanaKnk kusura bakma da configin çok kötü be.
Post automatically merged:
Sayende loose aldım eyv knk.
Update olduğu zaman o günün tarihini ve notları yazıyorum değişiklikleri işte güncel olduğunu bildirmek için de tarih olarak güncelliyorumhergün tarih değişiyor yani updatemi oluyor hergün