League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
twitch sc sinde comboları kapalı geliyor acaba ayarlımı değil
Hayır ayarlı fakat q w ve r ler kapalı sen onları duruma göre manuel attığın için daha sağlıklı oluyor haliyle de atmıyor auto şekilde dilersen twitch'in ayarlarından combo kısmına gel kendin auto atmasını istediğin skill'eri açabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gelecek?" tarzı yorumlar görüyorum. Config zaten her şeyiyle günceldir ve eklenebilecek tüm ayarlamaları yapıp ekledim. Ben oyunda nasıl bu ayarlarla oynuyorsam, siz de benim aynı ayarlarımla oynuyorsunuz. Bunları da eklemek istedim. Son olarak, "Her gün güncelliyor musun?" diyenlere de cevaben olarak, bu yazı cevap niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Tekrardan, tüm config'im için olumlu veya olumsuz yorum yapıp kullanan veya kullanmayan herkese canıgönülden teşekkür ediyorum.
hocam dün twitch denerken comboların kapalı olduğunu gördüm acaba ayarlamayımı unuttunuz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayır ayarlı fakat q w ve r ler kapalı sen onları duruma göre manuel attığın için daha sağlıklı oluyor haliyle de atmıyor auto şekilde dilersen twitch'in ayarlarından combo kısmına gel kendin auto atmasını istediğin skill'eri açabilirsin
hocam dün twitch denerken comboların kapalı olduğunu gördüm acaba ayarlamayımı unuttunuz
Üssteki yorumuma bakarsan anlarsın olayı unutmadım hayır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hello bro, thanks for your configuration, I've been using it for a long time and everything is going well, but now jinx throws the E very randomly, before she didn't do that, but lately whenever she has the e she throws, there is a way for her not to do that ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
samiranın menzilli q'sunu çok random saçma yerlere atıyor bu configle alakalı yoksa scriptle mi? o yüzden menzilli q yu kapatıp oynamak zorunda kalıyorum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
sey abi ban yedirmeyecek config gelecek mi seninkinden ban yemiştim de ben

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dravenin dönen balta atınca otomatik gitmesini istiyorum öyle bir ayar varmı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dravenin dönen balta atınca otomatik gitmesini istiyorum öyle bir ayar varmı
Evet var draven'ın ayarlarından "axe settings" kısmına gelip oradan any veya enabled mı tam hatırlamıyorum görürsün zaten ona alırsan eğer otomatik gider ama tavsiye etmiyorum haberin olsun
hello bro, thanks for your configuration, I've been using it for a long time and everything is going well, but now jinx throws the E very randomly, before she didn't do that, but lately whenever she has the e she throws, there is a way for her not to do that ?
If you disable jinx's e and manually cast it there shouldn't be any problem thank you for your kind words
samiranın menzilli q'sunu çok random saçma yerlere atıyor bu configle alakalı yoksa scriptle mi? o yüzden menzilli q yu kapatıp oynamak zorunda kalıyorum
Kral gerçekten eskiden de nasılsa o şekilde samira q su bazen tutturamadığı zaman oluyor evet scriptten kaynaklı şampiyon logici ve predict mevzuları işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...