Süper Üye
ne zaman yedin config ile alakalı olmayabilirsey abi ban yedirmeyecek config gelecek mi seninkinden ban yemiştim de ben
ne zaman yedin config ile alakalı olmayabilirsey abi ban yedirmeyecek config gelecek mi seninkinden ban yemiştim de ben
Kaan arkadaşım o troll yapıyoruz aramızda ya biliyor o da kral ban yemeyeceğinine zaman yedin config ile alakalı olmayabilir
hee ciddili zannetim 2 saat açıklama yapacaktım heheKaan arkadaşım o troll yapıyoruz aramızda ya biliyor o da kral ban yemeyeceğini
just dont tick jinx e gapcloser.hello bro, thanks for your configuration, I've been using it for a long time and everything is going well, but now jinx throws the E very randomly, before she didn't do that, but lately whenever she has the e she throws, there is a way for her not to do that ?
yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gel
AdamsınArkadaşlar, tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gelecek?" tarzı yorumlar görüyorum. Config zaten her şeyiyle günceldir ve eklenebilecek tüm ayarlamaları yapıp ekledim. Ben oyunda nasıl bu ayarlarla oynuyorsam, siz de benim aynı ayarlarımla oynuyorsunuz. Bunları da eklemek istedim. Son olarak, "Her gün güncelliyor musun?" diyenlere de cevaben olarak, bu yazı cevap niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Tekrardan, tüm config'im için olumlu veya olumsuz yorum yapıp kullanan veya kullanmayan herkese canıgönülden teşekkür ediyorum.
Do u you want my playlist?playlist please?
Çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için iyi oyunlar ve bol winler dilerimyemin ederim en iyi config bu tam ayarında yapılmış sadece adc değil neredeyse tüm herolara uyumu var teşekkürler @Adc Main
Eyvallah abimAdamsın
Topukla tuşu kaçma tuşu anlamına gelir o tuşa basılı tutarsan hiçbir şey yapmadan direk mouse imlecinin tuttuğu yere doğru kaçacaktırtopukla kosu ne dostum anlatabilr misin
yes I do want your playlist please and can you tell me how to climb with script I am currently at a 72% wr and I am wondering how to carry every game does it happen to you to ? I just need some help thanks for looking at my thread.Do u you want my playlist?
Çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için iyi oyunlar ve bol winler dilerim
Eyvallah abim
Topukla tuşu kaçma tuşu anlamına gelir o tuşa basılı tutarsan hiçbir şey yapmadan direk mouse imlecinin tuttuğu yere doğru kaçacaktır
Here's my playlist ı'm glad you like it:yes I do want your playlist please and can you tell me how to climb with script I am currently at a 72% wr and I am wondering how to carry every game does it happen to you to ? I just need some help thanks for looking at my thread.
Yani evet öyle ama tabii ki diğerlerini de kullanabilirsin bir şans verebilirsin bu config'e de o şekilde bir yorum daha yapabilirsingene düştü önüme forumda en çok yorum olan config bu galiba
Beğenmene gerçekten çok sevindim tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar bol winler diliyorumMükemmel çalışıyor. Hedef seçimi çok iyi. Eline sağlık hocam
playlistin spotify olanı var mıHere's my playlist ı'm glad you like it:
Winning in the game requires more than just using scripts u also need to have a good knowledge of the game ı don't have much problem playing at these levels even without using scripts sometimes ı also lose games but ı don't let it affect my mentality the more you play the game the more you will improve ı believe that with the playlist ı gave you you will win all your games good luck soldier have fun playing and winning
Yani evet öyle ama tabii ki diğerlerini de kullanabilirsin bir şans verebilirsin bu config'e de o şekilde bir yorum daha yapabilirsin
Beğenmene gerçekten çok sevindim tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar bol winler diliyorum