League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
hello bro, thanks for your configuration, I've been using it for a long time and everything is going well, but now jinx throws the E very randomly, before she didn't do that, but lately whenever she has the e she throws, there is a way for her not to do that ?
just dont tick jinx e gapcloser.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Emeğinize sağlık hocam iki gündür config ayarlamaya çalışıyordum bu gayet iyiymiş

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
dostum scripte yeni başladım irelia için rün önerisi birde wpcredit hpcredit nerde menü çok karışık ss atarmısın bana

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vayne dont use Q when R is active
Post automatically merged:

I just also tried samira, it use burst mode all the time? and it dont dodge any spells? did you switch off evade with samira? i will keep testing rest of champs and tell you my feed back

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yemin ederim en iyi config bu tam ayarında yapılmış sadece adc değil neredeyse tüm herolara uyumu var teşekkürler @Adc Main

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gel
Arkadaşlar, tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gelecek?" tarzı yorumlar görüyorum. Config zaten her şeyiyle günceldir ve eklenebilecek tüm ayarlamaları yapıp ekledim. Ben oyunda nasıl bu ayarlarla oynuyorsam, siz de benim aynı ayarlarımla oynuyorsunuz. Bunları da eklemek istedim. Son olarak, "Her gün güncelliyor musun?" diyenlere de cevaben olarak, bu yazı cevap niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Tekrardan, tüm config'im için olumlu veya olumsuz yorum yapıp kullanan veya kullanmayan herkese canıgönülden teşekkür ediyorum.
Adamsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Do u you want my playlist?
yemin ederim en iyi config bu tam ayarında yapılmış sadece adc değil neredeyse tüm herolara uyumu var teşekkürler @Adc Main
Çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için iyi oyunlar ve bol winler dilerim
Eyvallah abim :panlove:
topukla kosu ne dostum anlatabilr misin
Topukla tuşu kaçma tuşu anlamına gelir o tuşa basılı tutarsan hiçbir şey yapmadan direk mouse imlecinin tuttuğu yere doğru kaçacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Do u you want my playlist?

Çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için iyi oyunlar ve bol winler dilerim

Eyvallah abim :panlove:

Topukla tuşu kaçma tuşu anlamına gelir o tuşa basılı tutarsan hiçbir şey yapmadan direk mouse imlecinin tuttuğu yere doğru kaçacaktır
yes I do want your playlist please and can you tell me how to climb with script I am currently at a 72% wr and I am wondering how to carry every game does it happen to you to ? I just need some help thanks for looking at my thread.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
gene düştü önüme forumda en çok yorum olan config bu galiba

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yes I do want your playlist please and can you tell me how to climb with script I am currently at a 72% wr and I am wondering how to carry every game does it happen to you to ? I just need some help thanks for looking at my thread.
Here's my playlist ı'm glad you like it:

Winning in the game requires more than just using scripts u also need to have a good knowledge of the game ı don't have much problem playing at these levels even without using scripts sometimes ı also lose games but ı don't let it affect my mentality the more you play the game the more you will improve ı believe that with the playlist ı gave you you will win all your games good luck soldier have fun playing and winning
gene düştü önüme forumda en çok yorum olan config bu galiba
Yani evet öyle ama tabii ki diğerlerini de kullanabilirsin bir şans verebilirsin bu config'e de o şekilde bir yorum daha yapabilirsin
Mükemmel çalışıyor. Hedef seçimi çok iyi. Eline sağlık hocam
Beğenmene gerçekten çok sevindim tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar bol winler diliyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Here's my playlist ı'm glad you like it:

Winning in the game requires more than just using scripts u also need to have a good knowledge of the game ı don't have much problem playing at these levels even without using scripts sometimes ı also lose games but ı don't let it affect my mentality the more you play the game the more you will improve ı believe that with the playlist ı gave you you will win all your games good luck soldier have fun playing and winning

Yani evet öyle ama tabii ki diğerlerini de kullanabilirsin bir şans verebilirsin bu config'e de o şekilde bir yorum daha yapabilirsin

Beğenmene gerçekten çok sevindim tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar bol winler diliyorum
playlistin spotify olanı var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...