- Konuyu başlatan
- Moderatör
- #1,221
Admin
Hayır yok maalesef ben spotify kullanmıyorum o yüzden soundcloud kullanıyorum soundcloud'un ses kalitesi daha iyiplaylistin spotify olanı var mı
Hayır yok maalesef ben spotify kullanmıyorum o yüzden soundcloud kullanıyorum soundcloud'un ses kalitesi daha iyiplaylistin spotify olanı var mı
kral aqHayır yok maalesef ben spotify kullanmıyorum o yüzden soundcloud kullanıyorum soundcloud'un ses kalitesi daha iyi
Evet ve güncel zaten olabilecek tüm ayarlar yapılıEn son güncel hali bu gün mü yapıldı bro
yok zaten en başndan beri kullanıyorumda en son geçen hafta indirmiştim ondan sonra ekleme ckarma düzeltme vs. oldumu diye dedmEvet ve güncel zaten olabilecek tüm ayarlar yapılı
Sayfa 60'a gidersen eğer ilk başta ki yazıyı okursan anlayacaksın demek istediğimiyok zaten en başndan beri kullanıyorumda en son geçen hafta indirmiştim ondan sonra ekleme ckarma düzeltme vs. oldumu diye dedm
Sayfa 60'ın ilk mesajına gidip okursan eğer anlarsın
Hayır daha garanti skilleri deniyor sadece. Örneğin low olursa her fırsatta atıyor ama tutmama şansı yüksek. High olursa en garanti şekillerde atıyor skilleri.hitchange arttırdığımız zaman tutturma olasılığınımı yükseltiyor? önceki mesajların birinde düşürmen gerek filan yazılmışta
Daha az deniyor skilleri tutturacağını anladığı zaman atıyor mesela ez q su high da deniyor sen onu en fulle çekersen zor atar yani predictte anladın mı azaltırsan daha fazla dener bu şekilde yani ben o mesajda büyük ihtimalle soruyu soran arkadaş problem yaşamıştır o yüzden dedim yoksa config'in ayarları idealdirhitchange arttırdığımız zaman tutturma olasılığınımı yükseltiyor? önceki mesajların birinde düşürmen gerek filan yazılmışta