Onu neden yazdığımı anlaman için sayfa 60'ı okur musun rica etsem anlayacaksınKral 21.04 güncellemesinin yama notunu yazarsan süper olur be
Kusura bakma reyizim pek yakından takip eden birisi değilim kolay gelsin tekrardanOnu neden yazdığımı anlaman için sayfa 60'ı okur musun rica etsem anlayacaksın
son güncelemende bayağı fark etmiş config ellerine sağlık tekrardanEvet maalesef bazen unlucky durumlar olabiliyor sağlık olsun diyelim ve teşekkür ederim güzel yorumun için
Beğenmene sevindim gerçekten tekrardan iyi oyunlar dilerimson güncelemende bayağı fark etmiş config ellerine sağlık tekrardan
36/3 tristana gittim 4 ucubeyi tasimaya calistim. rakip hic sasmaz smurf dolu. maci kaybettik gercekten takimin da yardimi gerekiyorconfig cidden güzel fakat adı üstünde script/config takıma 3 embesil gelince hiçbir şey ifade etmiyor.
Dt olsa zaten bir önce ki yama da herkes dökülürdü pat pat o yüzden 13.7 yamasından beri oynuyorum ban olayı yok bu sayede de ud anlamına geldiğini anlıyorum ve zaten ud 100 küsur oyun attım1 saat oldu yukleneli belki detected oldu. ud oldugunu gorebildigin bir yer mi var
Bu ayarı aslında default bırakmak istedim o yüzden kişiden kişiye değiştiği için oynayışlar herkes kişisel ayarlasın istedim beğenmene sevindim iyi oyunlar bol winlerTristana w sini gereksiz atıyor ve düşmana doğru atlıyor onu kapatarak kullanabilirsiniz onun dışında 10/10
Bu bir program ve hile değildir sadece script'in hazır ayarlı olduğu yapılandırma dosyasıdır o yüzden bun config'i de kullanmak için onaylı üye olmanız lazımhocam bunu çalıştıracak program nedir? nasıl açarım bu hileyi çözemedim tam