Seçkin Üye
flash atmıyor hıle bıraz bozuk spelelrı kullanmıypor bazen sacmalıyor guncellnmelı
Evade ayarından medium'dan high'a getirirsen eğer atacaktır f yi de sorunsuz atıyorflash atmıyor hıle bıraz bozuk spelelrı kullanmıypor bazen sacmalıyor guncellnmelı
Config dosyalarının değiştirilme tarihi hep nisan ayına ait hocam güncel diye indiriyorum ama?
Burayı okursan eğer anlayacaksınZaten güncel config neden tarih olarak güncellediğimi öğrenmen için buraya bakabilirsin:
Ekli dosyayı görüntüle 91441
Yapıyor normalde sağ üstte fps ve ms göstergesi açık mıLux oynarken C tuşuyla E skill ile harass yapıyordu artık yapmıyor neden acaba?
Evet açık hocamYapıyor normalde sağ üstte fps ve ms göstergesi açık mı
C ile atmıyorsa e combo kısmına bak e seçenekleri açık mı değil mi diye o da olmazsa space tuşuna bas çek yapacaksın başka çaresi yokEvet açık hocam
Eq flash için ayar yok diye biliyorumyasuo eq flash kombosu için ayar kısmı nerede ben bulamadım
bazen yapıyor bazen yapmıyor bunu biz ayarlayamıyor muyuzEq flash için ayar yok diye biliyorum
Yani maalesef her zaman yapmaması iyi zaten ayarlanmıyor diye biliyorum aynı şekildebazen yapıyor bazen yapmıyor bunu biz ayarlayamıyor muyuz