Onaylı Üye
hatırlayamadım. Dün gece rüyamda bir
Config'ten ban yemezsiniz merak etmeyin script'te ud zaten şu anSc çok belli oluyor sanki videolarda . Biraz daha azaltılmış şekilde kullanılması gerekiyor yoksa anında raporlanıp ban yeriz .
Yani evet 1 ay geçmiş fakat ben script'e gelen özelliklere göre güncelliyorum zaten şu an öyle evade'ye veyahut şampiyonlara falan yeni bir şey gelmediği için de kontrol ediyorum tarih amaçlı güncelliyorum merak etme yeni bir şey gelirse dediğim gibi mutlaka eklerim config'eUstam son olarak yeni bir güncelleme getirmedin mi bir anda? Bir ay geçmiş en son üstünden senin config çok farkettiriyor.
Seraphine desteklenmiyorseraphine ayarlımı hocam
Kurulu olana devam edin lütfen ben bilgilendiriyorum gerekli update atıldığındahocam elinize sağlık hali hazırda sizin configinizi kullanmaktaydım update 27.05 yazmışsınız bidaha indirip kurmama gerek varmı yoksa kurulu olanlamı devam etmem gerek teşekkürler
Kurulumu konunun en altında yazıyornası kuruyoruz?
do i need to update everyday ? i see you are updating everydayKurulumu konunun en altında yazıyor
If u read this article you will understand why i updated it as a date:do i need to update everyday ? i see you are updating everyday
sorry didnt knew it was there thx bro
Yani evet şu an ud ama tabii ki main hesapta tavsiye etmiyorum yan hesabında her zaman daha iyidiröncelikle selam eline emeğine aklına sağlık çok güzel soru olmuş kısa bir sorum olucak bol skinli bi hesabım varda asla banlamasını istemem sence main hesapla mi hile deneyeyim yoksa başka hesapla mı yüzde yüz undetected olduğu sürece de main hesabım banlanmaz değil mi