League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok güzel olmuşta bu evade için humanizeryokmu ya yani cok sert dodge atıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çok güzel olmuşta bu evade için humanizeryokmu ya yani cok sert dodge atıyor
Evade ayarlarında humanizer ya vardı ya da yoktu onu şu an tam hatırlayamıyorum evet sert dodge'luyor farkındayım config rage olduğu için biraz bu şekilde ayarlı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aslında varus'u pek önermiyorum her ne kadar ayarda yapsanız sağlıklı olmuyor manuel olarak e ve q atmanız sizin için daha yararlı olacaktır ayrıca son olarak r yi kapatıp manuel tuşu olan t veya g tuşlarına birkaç kez basıp çekerek ulti atarsanız güzel bir combo yakalayabilirsiniz elden gelse güzel yapsak ama istediğin kadar uğraşsan bile nafile umarım anlatabilmişimdir
Ne kadar semi auto tuşu da olsa saçma sapan kişilere atabiliyor onun için blacklist list yaparsanız güzel olabilir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ne kadar semi auto tuşu da olsa saçma sapan kişilere atabiliyor onun için blacklist list yaparsanız güzel olabilir.
Her oyuncunun oyun anlayışı ve oynayışı farklı olduğu için onu ayarlasam bile başkalarına uymayacaktır o yüzden oynayan kişinin kendisine göre yapması en ideal seçenek olacaktır diye düşündüğümden karışmıyorum o ayarlara

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba... bilgi vermek için yazıyorum.
3 eldir irellia alıyorum hep dc oluyorum.
Diğer herolarda sorun yok.. cfg'den midir scriptten mi bilemedim.
Bilginize sunarım.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
"V" clear jungle'da neden ilk olarak ufak mobları hedef alıyor.. Değiştirme için bir ayar sanırım ben göremedim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kankam sen kendine göre şekillendirip arttırabilirsin skillerin dodge'lama ayarlarını dodge de bir problem yok bu arada atıyor çatır çatır dodge'u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...