Script'in ayarlarının yapılı hali demek configconfigler tam olarak ne işe yarıyor
Rica ederim siz de onaylı üye olup deneyebilirsiniz config'iGüzel config hazırlamışsın. Damage calculator fln güzel duruyor![]()
If you go to page 58 and read my post there, you can understand config is up to date@Adc Main did you already update the download link to the config you updated?
Evetbu scripti indirince ---> ilk hileyi indirdiğimiz ayarlar gidiyor mu?
Fiora genel itibari ile idare edilecek tarzda bir çar perfect bir şey beklemeyin şampiyonun logic ayarları o şekildefiora çok kötü, bilginize.
Ezreal'ın tam olarak hangi ayarlarını beğenmediniz söylerseniz ona göre yardımcı olayımmerhaba config de son guncelemelerde ezreal cok kotu olmus eski config arar oldum lutfen goz gezidirirmisiniz cunku skillshotlari cok kotu tesekur ederim
Top lane: Irelia, kayle, olafwhat champions do you recommend playing with this setup?? I already tested this config a few times but I think I must be making bad choices of champions, could you make a list with at least 10 good champions to use with this config? thank you if you can
thank you very much, this will help a lot <3Fiora genel itibari ile idare edilecek tarzda bir çar perfect bir şey beklemeyin şampiyonun logic ayarları o şekilde
Ezreal'ın tam olarak hangi ayarlarını beğenmediniz söylerseniz ona göre yardımcı olayım
Top lane: Irelia, kayle, olaf
Jg: Olaf, jax, elise, viego, kindred, evelynn, nocturne, rengar
Mid: Yasuo, yone, irelia, syndra, xerath, viktor, ahri, orianna, vex, zed
Adc: vayne, tw, kog, jinx, samira, kalista, zeri, kai'sa, xayah, trist, ez, ashe
Sup: lulu, brand, vel'koz, pyke, karma, naut, th, morgana, xerath, soraka
Yani pek bir şey söyleyemiyorum herksete farklı gelişiyor senaryo oynayın geri dönüş sağlayın ona göre yardımcı olmaya çalışayımEllerine sağlık Lux harası düzeldi mi acaba kombo dışında haras atmıyordu
Teşekkür ederim iyi oyunlar dilerimhelal olsun çok iyi olmuş
Rica ederim iyi oyunlar dilerimEline sağlıki, kalistayı açınca bende denicem mavi öz lazım![]()
Geri dönüşünüz için teşekkürler tekrardan iyi oyunlareline sağlık şimdi kunlandım harika bişey çok güzel