stilex
Uzman Üye
varus r cok kotu atıyor
Predict olarak ona bir şey yapamıyorum maalesef script'le alakalı olduğu için dilersen kapat auto r'yi manuel tuşu ile basarak at t veya g olması lazımvarus r cok kotu atıyor
Evet güncelElinize sağlık halen güncel midir
Mid için detaylı derken?saol mid icin detayli gelir mi
En aşağı kısımda yer alıyor "ADC Main Config" adında indirebilirsiniz oradanconfigi nereden indirebilirim bulamadım da
Teşekkür ederim iyi kullanımlar dilerimKanka eline emeğine sağlık Başarılarının devamını dilerim Teşekkür ederim
Ayrıca Irelia ka'sa,lucian,ezrealTwitch kalista samira jinx bunlar bana göre enler
Sayfa 58'in aşağısına doğru inip bakarsanız uzun bir yazımı göreceksiniz onu okuduktan sonra anlayacaksınız neden böyle yaptığımıkanka hergun başlıktaki tarih değişiyo hergun yeniden indirip atmak mı lazım configi
Aslında farm alma vs. onlarda hiçbir şeyine dokunmadım psikolojik olabilir mi acaba kaçırıyorsa bile script'ten kaynaklı benlik bir durum yok yani emin olabilirsinkral sanki bi önceki sürümü daha iyiydi bu son güncellemede bende farm kaçırıyo nedense çogu çarla yada ben yanlış birşey yaptım
O halde hard cc stun'ı açın öyle oynayın 8 tuşu ile açabilirsinizreis ashe oynuyordum lux q atıyor birkaç kez dodgeluyor ancak arada bi sc nin kafası karışıp q nün üzerine yürüyor hadi başka skill geliyor onun dangerous u daha tehlikeli diye luxa kafa atıyor desem yok sadece lux q sü geliyor genelde dodgeluyor ancak dediğim gibi arada bi q nün direkt üzerine yürüyor sadece lux q sü değil bazı benzer stun skillerindede aynı sorunu yaşıyorum morgana Q pyke Q gibi