baltaların dibinden geçiyor ama almıyor bazenleri. ayrıca sırf balta alıcak diye çok skill yiyerek öldüm draven oynarken.Ayarlayabiliyorsunuz axe settings'ten kendinize göre
Axe settings'ten dediğim gibi ayarlayabilirsinizbaltaların dibinden geçiyor ama almıyor bazenleri. ayrıca sırf balta alıcak diye çok skill yiyerek öldüm draven oynarken.
maks menzil ayarlanıyor. hani balta mousenin ne kadar yakınındaysa alınsın falan. ben 300 hpli adamları kovalarken arkamdaki baltayı dönüp almaya çalışıyor ama ben üste doğru tıklaığım için ne baltayı alabiliyor ne adamı kesebilyior kafayı yiyor karakter bir ön bir bir arka dönüp duruyor öyle balta kaybolana kadar.Axe settings'ten dediğim gibi ayarlayabilirsiniz
Axe settings'ten disable yapın o halde baltayı o şekilde oynayınmaks menzil ayarlanıyor. hani balta mousenin ne kadar yakınındaysa alınsın falan. ben 300 hpli adamları kovalarken arkamdaki baltayı dönüp almaya çalışıyor ama ben üste doğru tıklaığım için ne baltayı alabiliyor ne adamı kesebilyior kafayı yiyor karakter bir ön bir bir arka dönüp duruyor öyle balta kaybolana kadar.
hiç aklıma gelmemişti. sağolasın kral. ben onu disable yapınca direkt baltasız draven oynamak gibi hayal etmiştim ama gerçekten düşününce çok mantıklı. 1 maç oynadım gerçektende süper oluyor.Axe settings'ten disable yapın o halde baltayı o şekilde oynayın
Evetlink güncel halimi acaba
There is a Q settings. U can set min range for a minimum value and maximum is for maximumBir sorunum var, robot şampiyonu kullanırken "q" becerisini bırakmıyor, lütfen düzeltin.
it isпохоже ссылка устарела 2023-05-31 08:24:51