update the download link for the latest script sir
All of config's settings are up to date i just keep it up to date as there are no settings to add don't worry it will be added when there is something to add to my updatesUpdate link pls
Teşekkür ederim güzel yorumun içinBu adam hala number 1 abi kimsecikler yenemez.
Sayfa 58'i açarsanız eğer aşağıya doğru inin orada uzun bir yazım var anlayacaksınız okuduktan sonrahocam cfg yi güncelleme notları paylaşıyorsunuz fakat indirme linkine yeni dosya atmıyorsun hep eski konulan dosyayı kullanıyoruz yeni link atsan bizde faydalansak iyi olur
Teşekkür ederim iyi kullanımlar dilerimArkadaşlar denedim harika çalışıyor kullanmanızı tavsiye ederim
tamamdır hocam anladım sanırım sadece configin güncel oldugunu belirtmek icin güncel yazısını atıyorsunuzSayfa 58'i açarsanız eğer aşağıya doğru inin orada uzun bir yazım var anlayacaksınız okuduktan sonra
Teşekkür ederim iyi kullanımlar dilerim
Evet olurhocam sc nin desteklemediği çarlar ile oynarsak sıkıntı olur mu
Config'in ban ile bir alakası yoktur indirimi yazıyor konunun altındausta nası indiriliyor ve bna yedirtirmi
Rengar skill priority'den q ayarına getirirseniz atması lazımRengar skill stacklerini düzgün kullanmıyor. Q yerine W atıyor ayarlardan Q seçili olmasına rağmen
Q seçili zaten ama dengesiz çalışıyor bazen W atıyor bazen ERengar skill priority'den q ayarına getirirseniz atması lazım
O seçiliyse script'ten dolayı kaynaklıdır benim yapabileceğim bir şey yok maalesefQ seçili zaten ama dengesiz çalışıyor bazen W atıyor bazen E