reis bunu bekliyordum cok sagol.WSReborn Challenger Config
Nerdeyse bütün scriptlerle oynadım 2 kez eune serverinde challenger oldum ve size tecrübelerimle bu configi hazırladım.
Ayarlanmış Şampiyonlar
Jhin
Kog'maw
Samira
Twitch
Ezreal
Kaisa
Kalista
Vayne
Lee Sin
İrelia
Yeni şampiyonlar eklendikçe config güncellenecektir.
Evade
Bazı skillshotlar dısında hersey ayarlı dairesel skilleri dodgleme özelligi kapalı karakterin fight sırasında kafayı yememesi için
Eğer bu özelligi açmak istiyorsanız Evade>Config>Dodge circular skillshots kısmından açabilirsiniz
Orbwalker
Extra windup time ayarlama
Pinginiz ÷ 2 +5
Onun dışında herşey ayarlıdır
Predict
Hpred açık olacaktır 2 predi de deneyip hoşunuza gideni kullanın.
Config Kurulum
Yerel disk C:>wsreborn İndirdiginiz configi klasörde ki ile değiştirin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
10/10 hocam bi kuş sütü eksik yaWSReborn Challenger Config
Nerdeyse bütün scriptlerle oynadım 2 kez eune serverinde challenger oldum ve size tecrübelerimle bu configi hazırladım.
Ayarlanmış Şampiyonlar
Jhin
Kog'maw
Samira
Twitch
Ezreal
Kaisa
Kalista
Vayne
Lee Sin
İrelia
Yeni şampiyonlar eklendikçe config güncellenecektir.
Evade
Bazı skillshotlar dısında hersey ayarlı dairesel skilleri dodgleme özelligi kapalı karakterin fight sırasında kafayı yememesi için
Eğer bu özelligi açmak istiyorsanız Evade>Config>Dodge circular skillshots kısmından açabilirsiniz
Orbwalker
Extra windup time ayarlama
Pinginiz ÷ 2 +5
Onun dışında herşey ayarlıdır
Predict
Hpred açık olacaktır 2 predi de deneyip hoşunuza gideni kullanın.
Config Kurulum
Yerel disk C:>wsreborn İndirdiginiz configi klasörde ki ile değiştirin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Adc Main config mi left mi sizce hangisiLeftSpacein configi daha güzel arkadaşlar. Yine de eline sağlık dostum.
Ben LeftSpace'inkini tercih ediyorum hocam. Gayette memnunum.Adc Main config mi left mi sizce hangisi
linkini nerden bulabilirimBen LeftSpace'inkini tercih ediyorum hocam. Gayette memnunum.