League Of Legends WSReborn Shamanbey Config [19.01.2023][Updated]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kullandığım en iyi configlerden birisi emeğine sağlık

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Değerli dostum CONFİG'ini Vayne'de denedim fakat "E" atmadğını farkettim "E" Yeteneğini neredeyse hiç atmıyor bence düzeltme aşamasında onuda ayarlama imkanın varsa güzel olabilir "İyi Forumlar"

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü üstüne üstlük yaptığın tierlist tamamen gerçek dışı. Scriptin desteklemediği ve s++ düzeyinde ayarlamadığın çarlar o listede gözüküyor en verimli çarlar ile a b sırasında tamamen baştan savma bi çalışma olmuş emir albayrağın config şuan en iyi çalışanı jg mid top adc için hepsi ayarlı üstünde gereken 3-5 zhonyadır spelldir onların can değerini falan kendin ayarla manuel atacağın zaman da savaştan önce sen at can çalmasın diye bas spaceye oynasın umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü üstüne üstlük yaptığın tierlist tamamen gerçek dışı. Scriptin desteklemediği ve s++ düzeyinde ayarlamadığın çarlar o listede gözüküyor en verimli çarlar ile a b sırasında tamamen baştan savma bi çalışma olmuş emir albayrağın config şuan en iyi çalışanı jg mid top adc için hepsi ayarlı üstünde gereken 3-5 zhonyadır spelldir onların can değerini falan kendin ayarla manuel atacağın zaman da savaştan önce sen at can çalmasın diye bas spaceye oynasın umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.
:panlove:

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dediğin şeyin olması imkansız. hazır paylaşılan configi düzenledim sadece drawlar kapalı.

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
EZavade tuşunu ctrl den nası kaldırabiliriz ctrl cok sık kullanıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok bir fark göremedim default ile fakat diğer configlerden daha iyi gibi şuanlık bakalım..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bro hiç bi turlu evadeyi kapatamıyorum yardımcı olurmusun acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
' gundur urasıyorum ıstedıklerımı bulamadım sızın sayenızde ınsallah olacak emege saygı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...