Üye
bạn có thể cấp quyền cho tôi sài tool được không
yw!thanks ima try it rn
hocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü üstüne üstlük yaptığın tierlist tamamen gerçek dışı. Scriptin desteklemediği ve s++ düzeyinde ayarlamadığın çarlar o listede gözüküyor en verimli çarlar ile a b sırasında tamamen baştan savma bi çalışma olmuş emir albayrağın config şuan en iyi çalışanı jg mid top adc için hepsi ayarlı üstünde gereken 3-5 zhonyadır spelldir onların can değerini falan kendin ayarla manuel atacağın zaman da savaştan önce sen at can çalmasın diye bas spaceye oynasın umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.
dediğin şeyin olması imkansız. hazır paylaşılan configi düzenledim sadece drawlar kapalı.hocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü üstüne üstlük yaptığın tierlist tamamen gerçek dışı. Scriptin desteklemediği ve s++ düzeyinde ayarlamadığın çarlar o listede gözüküyor en verimli çarlar ile a b sırasında tamamen baştan savma bi çalışma olmuş emir albayrağın config şuan en iyi çalışanı jg mid top adc için hepsi ayarlı üstünde gereken 3-5 zhonyadır spelldir onların can değerini falan kendin ayarla manuel atacağın zaman da savaştan önce sen at can çalmasın diye bas spaceye oynasın umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.
it's not a hack or script it's a config file for a wsreborn lol scripti don't get it.. is it a hack or script