Üye
bence oyun bitmek üzere ama cünkü insanlar artık 3.sahıs silah oyunları oynuyor zulu pubg valorant gibi oyunlar lolde bununn yanında biraz geliştirse güzel olurLeague of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
her şeyin illa ki sonu olacaktır ama lol bence 15 sene daha gider (o zamana tr sunucusunda oyuncu kalır mı bilinmez)League of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
kemik kitle yavaş yavaş düşüyor ama o geç oyun bulma senin hatan değil yeni oyuncular gelmeye devam ediyor wolftü gibi bi durumda değil yaniLeague of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
yok be kanka bence tarih falan olmaz baya yıl devam eder oynanmayaLeague of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
sürekli yeni güncellemeler geliyor ve eski oyuncular oyundan sıkılmaya başlıyor fakat sürekli yeni oyuncular da kazanıyorlar kolay kolay tarih olacağını düşünmüyorumLeague of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
bencede tarih olmaya başlıyor bi maç bulmak için minimum 6 dakika bekliyorumLeague of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?