League of legends yavaş yavaş tarih mi oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
League of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
bence oyun bitmek üzere ama cünkü insanlar artık 3.sahıs silah oyunları oynuyor zulu pubg valorant gibi oyunlar lolde bununn yanında biraz geliştirse güzel olur

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
TR için dediğine katılıyorum çünkü hile çok yaygın olmaya başladıı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eskiden riot games sadece lol ile ilgileniyordu daha iyi içerikler etkinlikler oyun modları vs. sunuyordu artık farklı farklı oyunlara da bütçe harcadığından ben lolün üzerine eskisi kadar çok düştüklerini düşünmüyorum bu yüzden de oyuncu sayısı git gide azalıyor diye düşünüyorum

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
yok ya bence lol kendini gitgide geliştiren ve sürekli yeni güncellemelerle kendini hızla geliştiren bir oyun bunun yanı sıra oyuncular farklı oyun oynasın diye yeni oyunlarda getiriyorlar valorant tft runtera gibi :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Nasıl hala Dota 2 oynanmaya devam ediyorsa lol de aynı şekilde oynanmaya devam edecektir moba tarzının oyuncusu bi ayrı hasta oluyor :D

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
League of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
kemik kitle yavaş yavaş düşüyor ama o geç oyun bulma senin hatan değil yeni oyuncular gelmeye devam ediyor wolftü gibi bi durumda değil yani
en az 2 3 senesi var ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu soru göreceli bi kavram getiriyor eğer oyunu eskiden oynuyorsan ki şayet bence eskiden daha güzeldi ancak şuan lol herzamanki gibi yeni kitleleler çekmekte gerekli updateleri yaparak yani kısacası riot league of legends'a hayla önem vermekte oyüzden hayla ömrü olduğunu düşünmekteyim

Üye
3 HİZMET YILI
aslında girdiğin zamana göre değişir insanların daha az aktif olduğu zamanda girersen o şekil olabilir her saniye binlerce kişi oynayacak diye bir şey yok ama benim düşüncem 100 yıl sonra bile bu oyun oynanır

Üye
3 HİZMET YILI
Lol zamanla gidicek abi henüz erken ama riot bile valoya destek atıyor büyük çoğunlukla

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğlencesine oynicaksan tr ama ciddi oynicaksan euw

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol tarih olmaz ama valo yüzünden oyunlar geç buluyor çoğu oyuncu valorant a kaydı

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aslında bu durum trde daha baskın özellikler gold plata kadar oyun zevkin pek olmaz euw da bu durum böyle değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sürekli yeni güncellemeler geliyor ve eski oyuncular oyundan sıkılmaya başlıyor fakat sürekli yeni oyuncular da kazanıyorlar kolay kolay tarih olacağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
after careful examination i would say league is not dying out.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyuncu azaları ama bitmez tarih olmaz en kötü Dota 2 gibi olur ama sanmam sabit bi kitle her zaman olacak bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
abi ben hep şunu söylerim bir oyunun e sporu varsa o oyun tarih olmaz çünkü bu bir döngü bir takım gelcek diğeri gidecek diğerlerinden farklı olacak buda kitleyi oyuna bağlayacak. Buna geçmişteki oyunlara bakarakta anlayabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...