League of legends yavaş yavaş tarih mi oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence lol kolay kolay tarih olacak bir oyun değil benim dşüncem

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
League of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
her oyunda oldugu gıbı bundada oynayan sayısı dustu tarıh olmaz sanmıyorum ama daha farklı fps oyunlarına kayıyoyrlar tılt oldukları ıcın abı tr serverıde oynanmaz kı adamlarda haklı

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tr oyuncularının çoğunluğu çeşitli sebeplerden dolayı west sunucusuna geçiş yaptı. Bunun da bu konuda büyük bir etken olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence okullar vs başladı diye oyun zor buluyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
tr serverı için evet tek başına zevk veren bir oyun olmaktan çıktı

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence tarih olmalı. Tamam senelerdir MOBA kültüründe bir mihenk taşı bu oyun. Ama seneler içerisindeki değişimi ve oyuncuların vurdum duymaz tavırları, artık oyunun ne halde olduğunun kanıtıdır. Özellikle TR Serverinde oynadığınız oyunlardan bir gram zevk alamıyorsanız, durup dururken ananıza bacınıza küfür yiyorsanız, sebebi maalesef ki aklı fikri s*kinde olan Türk oyunculardır. Üzücü ama LoL bitti diyebiliriz artık.
maalesefki evet

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eskiye göre tabiki düşüşte piyasaya çıkan yeni oyunlar dolayısıyla millet onlara yöneliyor yavaş yavaş

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ne kadar tarih olursa olsun hic bitmeyecek bi oyun bence

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bulunduğun rank ve oyuna giriş saatin çok etkili oyun bulma süresinde

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
koca bir oyun sadece turk serverından ibaret değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
League of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.

Bence tarih olmalı. Tamam senelerdir MOBA kültüründe bir mihenk taşı bu oyun. Ama seneler içerisindeki değişimi ve oyuncuların vurdum duymaz tavırları, artık oyunun ne halde olduğunun kanıtıdır. Özellikle TR Serverinde oynadığınız oyunlardan bir gram zevk alamıyorsanız, durup dururken ananıza bacınıza küfür yiyorsanız, sebebi maalesef ki aklı fikri s*kinde olan Türk oyunculardır. Üzücü ama LoL bitti diyebiliriz artık.
Rankinla alakalı vs olabilir

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Rankinla alakalı vs olabilir
Dostum rankla bir alakası yok. Sezon 5'e kadar kitle bakımından bir sorun yaşamadım. Sezon 6'dan itibaren, Toxic ve "anancı" kitle gelip oyunun ağzına s*çtı. Oynarken bile insan aşırı gerilebiliyor. Sezon 5'te Challenger elodaydım. Sezon 10'a kadar Challenger eloda oynamaya devam ettim. 11. sezon ile birlikte hesabımı anında, 5 dakika düşünmeden sattım. Kitle gerçekten aşırı bozdu ve toparlanacak bir şey kalmadı artık.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ben lolü bıraktıysam yavaş yavaş tarih oluyordur :)

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tarih olalı yaklaşık 1 sene oldu TR olarak zaten tüm oyunların çok gerisindeyiz player olarak oyuna yenilik gelemediği için ölmeye mahkum gelen yeniliklerde sarmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
lol tarih olmuyor tr serveri tarih oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...