League of legends yavaş yavaş tarih mi oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
TR de yavaş yavaş oyuncu sayısı azaldı. Oyun kaliteleri düştüğü ve riotun pek ilgilenmediği için. Ama westte gün geçtikçe oyuncu sayısı artıyor. Lol zaten kendini sürekli güncelleyen bir oyun bu yüzden grafik olarak çağ dışı kalmadığı sürece biteceğini düşünmüyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka tr de oyun bitti gibi ya hangi eloda olursan ol max 10 15 dk bekletiyor west de haala oyuncu var

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Piyasa yeni sürülen oyunlar vs gibi etkenlerde farklı zevk ve eğlence arayan oyuncuların uzaklaşmasına neden olabiliyo bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tr serverı çoktan bitti bile bence ama west halen oyuncu kazanıyor,özellikle arcaneden sonra baya oyuncu kazanmıştır diye düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Keşke bitse... Ama zannetmiyorum LoL'ün MMORPG oyunu gelecek ve herkes oraya kayacak ben de merak ediyorum MMORPG sever olarak. Umduğunu bulamayanlar geri dönecektir diye düşünüyorum ama keşke şu oyun kapansa artık.

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
League of legends sin eskide kalıcağını sanmam sürekli güncellemesi reklamıyla bence yine en çok oynan oyunlardan biri olur ve aşırı güzel ve bağlantınla alakası ola bilir senin bu problemin saatede dayalı oyun bulma süresi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yok be reis lolu bırakanlar bırakamıyor hacı
Post automatically merged:

lol uzun bi süre iyi bir moba oyunu cıkana kadar böyle devam eder

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
League of legends tarih mi olmaya başladı eskiden dereceli kurduğunda oyunu erken bulurdu bı oyun için 10 dk bekliyorum.
Her güncellemede oyun daha da kötüye gidiyor. Tanklar ölmüyor, adc ne kadar kasarsa kassın tek yiyor, assassinler bi güçleniyor bi zayıflıyor . Oyunlarda sürekli flame atılıyor, en ufak şeye tilt olunuyor. En azından TR bitmiştir .

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
MOBA oyunu seven biri için benim için asla. Bir kere oyun bağlayıcı değil işten , okuldan vs geliyorsun 2- 3 oyun atıp çıkıyorsun. MMORPG gibi yok şu saat te şu etkinlik var, şu var bu var diye her saat başı pc başında olmana gerek yok.
En büyük güzelliğide PAY TO WİN olayının olmaması. Parayla item alıp kimseye tek atmıyorsun :) sadece report sisteminin biraz daha etkin çalışması lazım. Özellikler küfür, hakaret vb. west sunucusunda chat ban artık eskiye oranla çok çok iyi. Ama TR serveri kimse ilgilenmiyor, ilgilenilse az pingle oynamak bende isterim malesef..

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Ben toxic kitle yüzünden bırakmıştım. Lol tarih olmaz güncelliğini hala da koruyor. Oynayani cok. 3 4 sene daha korur bu populerligini

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence şuanlık tarih olmuyor oyun kendini her zaman güncelleştiriyor degiştiriyor oyun modlari falan geliyor şuanlık olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Westte 0.1 saniyede oyun buluyor ama tabiki ucundan tarih olmaya başladı LoL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...