Zoom Hack for League Of Legends 64 bit (External Zoom Editor)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
External Zoom Editor for Lol (64 bit) (Detected)(Ban atıyor)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan(UC) alıntıladım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım haritayı uzaklaştırıyor.
Insert tuşu menüyü açıp kapatıyor.

Ban atma riski var. Bazı hesaplara atıyor, kullanırken dikkatli olun.
Keyfinize bakın. iyi oyunlar.

[Her güncellemede oyunun offsetleri değişiyor ve güncelleme sonrası uygulama çalışmayacaktır. Bunun için yapmanız gereken ''conf.ini'' dosyasını not defteri ile açıp güncel offsetleri her güncellemeden sonra yorumlara yazacağım veya ben meşgulsem eğer sizlerin yazacağı kod ile değiştirip çıkarken kaydedin.]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    7 KB · Görüntüleme: 1,115
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    544.6 KB · Görüntüleme: 1,114
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhabalar. öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım. Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın. Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın. En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım. Ban atma riski bilmiyorum ama bence düşük hatta yok gibi ama kesin bir şey diyemem. Keyfinize bakın. iyi oyunlar.

hangi forumdan aldın söyler misin?

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1 haftadır oynuyorum ban atamadı ama bılmıyorum

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bana pek güvenilir gelmedi dostum. Hangi forumdan aldın sen bu hileyi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
merhabalar. öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım. Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın. Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın. En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım. Ban atma riski bilmiyorum ama bence düşük hatta yok gibi ama kesin bir şey diyemem. Keyfinize bakın. iyi oyunlar.

kıral ban atıyormu boşa hesap gitmesin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kullanan varsa yazabilirmi ban riski yoksa indirilebilir bi hile

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Such plug-in a lot of people are in use, need not worry.