Depo League of Legends Zoom Hack Pointer [01.02.2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ban yiyen varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyun ban sebebi değildir insallah rito nun napcagı belli olmuyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler ama 3. parti program kullanımından ban falan atmazlar mı

Süper Üye
8 HİZMET YILI
banlanırsınız olum yapmayın buna güvenmeyin :D cheat engine açmak nedir amk anında ban yersiniz

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
şahsen anlamadım bi video çekmen gerekiyordu bence

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dota sana göre "lolden üstün bir oyun" Bence boş yapma ahbap çünkü hiçbir zaman League Of Legendsin dotadan gerek grafik gerek oynanış bakımından 10000 kat daha üstün olduğunu kanıtlayacak çok fazla sayfalar,formlar ve kişiler var kitle bakımından TR sunucusu kötü senin gibi insanlarla kaynıyor yani TOXIC onun için sen zaten lolden uzak dur zaten toxic insan var bide sen başlama KURUCU dostum iyi formlar.

Hiçbir Zamanı yanlış kullanmışım pardon ^^

Next update'de büyük ihtimal fixlerler dostum riot bu ellerini çabuk tutuyorlar ^^
Grafik bakımından LoL sence daha mı üstün dotadan ?
Gerek map genişliği / derinliği / texture bakımından Dota her türlü LoL e bin basar. Bu yüzden low profile bilgisayarından dota oyununu oynayamazsın.
Intel Pentium 4 İşlemci AMD HD 5570 ekran kartıyla bundan 5 sene önce LoL de full ultrada 80 fps alıyodum. Ne yazık ki Dotada 30 zor gördüm. Ve optimizasyonla alakalı değil. Dota daha ağır bir oyun. Gerek grafik, gerek oynanış bakımından LoL ve senin gibi kullanıcıların belasını siker kafanı yorma.

Onlarca forum var demişsin. İnşallah bu dediğin forumlar Türk forumları değildir. Zaten nasıl fan boy olduğunuz burdan belli, olaylara objektif bakamıyorsunuz. Hemen ağlıyorsunuz. İngilizcen varsa git bakayım yabancı forumlara bak neler konuşuluyor. Piyasayı bir araştır. Sonra gelip burda ağlama dostum.
Dota mobaların hardcoresidir, zordur, beyin ister taktik ister. Lol ise basittir, yapacakların bellidir, sadece yemeğinin üstüne katacağın sosu sen hazırlarsın. Yemeğin tadını değiştirebilirsin, ama içi aynı, yemek aynı yemek.
Ne demiş profesyonal oyuncular "Bir kaç ay dota oynamış ve 1.000 MMR Yapmış bir insan (Bronz) lolde en az platine oynar. Oyunu bilmesine gerek yoktur. Mekaniklere alışması için bir kaç gün yeter. Çünkü LoL "Basittir". Dota oynayan birisine çocuk oyuncağı gibi gelir. Ama Lol oynayan birisi dotaya geçtiğinde bocalar, ya oyunu bırakır yada senin gibi LoL daha iyi oyun diye ağlar."

"Dota mobaların en zoru ve en akıl gerektiren oyunudur, LoL ise sadece Dotanın Tutoriali :) "

@LeftSpace @CauS

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam anlatımlı vıdeo cekermısınız yada yazılı anlatırmısınız kodu nereye kopyalıyoruz bunun tarzında bılgı verırsenız sevınırım

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İstek üzerine video tutorial eklendi. Dahada soru sormayın .

for a Dream
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eyw başkan sen LOL ü yanlış biliyorsun sadece aptal veletlerin olduğu server tr serveri ne kadar velet varsa tr de sana önerim başka servere geç ben önceden çok oynardım tr serveri geldi geleli soğudum oyundan

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lol sildim hacki çıkmış olmadı bu

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hile İçin Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...