League of legends zoom scale script dışı büyütülüyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adam zaten script güncellendiği için script dışı var mı demiş mesaj kasmak için alakasız yazmayın kardeşim
Dost
Adam zaten script güncellendiği için script dışı var mı demiş mesaj kasmak için alakasız yazmayın kardeşim
Dostum boş boş yorum yapma istersen. Ben yukarda scriptte de yok diyenler için söyledim. Mesaj kasma falan yok yani ortada. Bilip bilmeden konuşma. Hesabım 2019dan beri aktif bu sitede. Öyle mesaj kasmak gibi bir niyetim olsaydı şimdiye kadar 5k hatta daha fazlasını yapardım. Onaylı üye olmuşsun diye abuk subuk konuşma burdan, kendi işine bak sen. Bu söylediğini de gidip forumda gerçekten mesaj kasmak için boş boş yorum atıp boş boş konu açanlara söyle.

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendi Yapılanması Dışında eklenti Olmuyor malesef

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dost

Dostum boş boş yorum yapma istersen. Ben yukarda scriptte de yok diyenler için söyledim. Mesaj kasma falan yok yani ortada. Bilip bilmeden konuşma. Hesabım 2019dan beri aktif bu sitede. Öyle mesaj kasmak gibi bir niyetim olsaydı şimdiye kadar 5k hatta daha fazlasını yapardım. Onaylı üye olmuşsun diye abuk subuk konuşma burdan, kendi işine bak sen. Bu söylediğini de gidip forumda gerçekten mesaj kasmak için boş boş yorum atıp boş boş konu açanlara söyle.
Scriptte yok diyen olmamış. Yok diyenler HİLE DIŞINDA YOK diyor kardeşim ve haklılar scriptsiz zoom ayarı yok..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Scriptte yok diyen olmamış. Yok diyenler HİLE DIŞINDA YOK diyor kardeşim ve haklılar scriptsiz zoom ayarı yok..
Hmm demek ki ben yanlış okumuşum. Evet script dışında olmadıgını biliyorum. Ben scriptte de olmuyor diyorlar sanmıştım. Telefondan cevap yazarken aklımda öyle kalmış demek ki.

sesh
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
don't use zoom hack will get ban easy

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bazı saçmaa sapan yorumlar görüyorum riske gerek yok zoom hack açma kullanma gibi.Ya güzel kardeşim hilenin içinde zaten zoomhack var 0,50 getirip on yapman kafi herif hem script açıyor oynuyor ama iş riske gelince zoom hack sorun diyor :D nicee brainn

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Zoom hack riskten ziyade goz optimixasyonunu bozuyor sc patladıgında yada sc kullanmaktan vazgececeğin zaman zoom hacksiz oynayamıyorsun malesef

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hayır dostum kesinlikle büyütülmüyor

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pencere modunda biraz daha yukarıdan oynayabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bugüne kadar yakınlaştıramadım, program olmadan yapabilir misin bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayır olmuyo neden olsun ki hile sonuçta

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
zoom hack ile istediğin kadar büyütebilirsin ama sadece zoom hack kullanmanı tavsiye etmem ban yiyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...