reis denedim hata vs yok fakat oyun içerisinde hiçbişey yok normal hilesiz yani ama cmd kontrol de bulundu vs yazdı yani olması gerekmiyor mu ?launcherı ve hileyi yönetici olarak aç önce oynu açmayı dene yada önce hileyi aç sonra oynu
şunla ilgilidir hile her sisteme uygun olmayabiliyo bunu tabiki bilemezler her sisteme uygun yapmak biraz zorreis denedim hata vs yok fakat oyun içerisinde hiçbişey yok normal hilesiz yani ama cmd kontrol de bulundu vs yazdı yani olması gerekmiyor mu ?
hata vermiyor dostum bulundu falan diyor fakat oyun içerisinde sanki hile yokmuş gibi çalışmıyor aktif olmuyor sanırım pc yi kapat aç yaptıktan sonra oldu bu aradaHileyi açarken hata veriyor mu baksana bi açılınca hemen hata veriyor mu
yok kanka çalışıyodu yeni yapmaya başladı pc yi aç kapa yaptıktan sonraşunla ilgilidir hile her sisteme uygun olmayabiliyo bunu tabiki bilemezler her sisteme uygun yapmak biraz zor
windows defender açık kalmış etkisi olabilir mi ?şunla ilgilidir hile her sisteme uygun olmayabiliyo bunu tabiki bilemezler her sisteme uygun yapmak biraz zor
dostum virüs programı yok fakat şimdi gördüm windows defender açılmış etkisi olabilir mivirüs programlarnı kapalı oldugundan bı emın ol ıstrsen ve hıleyı tekrar ındır hılenın ıcındekileri sılmıs olabılır program sadece tahmın
olabilir büyül ihtimallehata vermiyor dostum bulundu falan diyor fakat oyun içerisinde sanki hile yokmuş gibi çalışmıyor aktif olmuyor sanırım pc yi kapat aç yaptıktan sonra oldu bu arada
Post automatically merged:
yok kanka çalışıyodu yeni yapmaya başladı pc yi aç kapa yaptıktan sonra
Post automatically merged:
windows defender açık kalmış etkisi olabilir mi ?