League of Legends'in Türkiye sunucusu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence artık tr serverinde bronzlar platlardan daha iyi oynuyor çünkü platlar genelde oyunu salmış artık çözmüş kişiler oluyor bronzlar fazla ciddiye aldıkları için daha iyi oynuyorlar ve aşırı toxicler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oynamayın tr de cidden çalışanları kötü kitlesi kötü her şeyi kötü

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben tr yi seviyorum ya plat-dia üstü eloda hatrı sayılır oyunlar dönüyor bence , eğlenceli çok maç oluyor , west te de uzun süre oynadım lakin bi samimiyetsizlik ortamı hakim gibi geldi bana .D birçok ülke var farklı kültürler falan bana pek gitmedi , tr de sövsek de sövülsek de bizim memleketin adamları , idare ediyoruz bi şekil

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence tr sunucu çok güzel westte trol daha fazla tr de adamlar en azından kazanmak istiyor sövüyor felan ama kazanmak istediği için bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
salaklar sadece toksik kitle :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka açıkcası hileyi nasıl kullanmana bağlı fazla belli edip report yersen kesin ban yiyebilirisn

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
çok tiltler ve narsistler cs deki ruslar gibiler

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
elin yabancısıyla oynamaktansa kendi insanımızın feedlemesi benim için kötü olsada yinede en güzelidir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Asla normal oyun oynayamazlar genelde küfürler havada uçuşur ve kazanmaya başladıklarında sanki 40 yıllık dostlarmış gibi davranmaya başlarlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
toxic ve feeder cok fazla insanlar bronz eloda oyyunu biliyomus gibi yapmaya cok meraklı cok değişik tipler var coluk cocuk dolu zihniyet yok euw a geçin herkese önerim kurtulursunuz euwda rank 2 maç atın oh çekiceksiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ranked da gerçekten adaletsiz bir dağılım var düzelmesi lazım ve biraz kalitesini arttırması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tr serveri yemin ederim oynanılacak yer değil küfürden saygısızlıktan geçilmiyor yemin ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...